Wie zijn wij

Team LLOOKS

 

Hoi! Ik ben Linda de Wit, eigenaar van kapsalon LLOOKS in Enschede. Ruim 27 jaar geleden (ojee, het klinkt als de prehistorie) ben ik het kappersvak ingerold. Sinds ruim zeven jaar werk ik met veel plezier in mijn eigen kapsalon. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb genomen. LLOOKS is uitgegroeid tot een gezellige en drukke kapsalon, met aandacht voor jou. Ik heb mij gespecialiseerd in kleurbehandelingen en krullen knip behandelingen en daar staan wij erg goed bekend om. Daar ben ik trots op. Dit is waar mijn passie ligt.

Onder het motto ‘stilstaan is achteruitgaan’ investeer ik flink in trainingen en cursussen. Hierdoor is onze kwaliteit heel constant. Wij willen met LLOOKS altijd net weer beter worden dan gisteren. Daarnaast verzorg ik als technisch trainer zelf ook trainingen voor collega’s. LLOOKS een officieel erkend leerbedrijf. Wij leiden vakmensen op. Als opleider zijn wij in het bezit van de Boris-erkenning. Dit betekent dat wij naast reguliere leerlingen ook studenten die wat extra ondersteuning nodig hebben opleiden en klaarstomen voor ons mooie kappersvak.

Iedere behandeling bij ons begint bij het goed kijken naar jouw haar, jouw wensen en behoeften. Daarna zoeken we samen uit wat het beste bij jou past. Zo gaan we op zoek naar het totaalplaatje van jouw persoonlijkheid. Daarna sluiten wij onze behandeling daar naadloos op aan. Tot slot is ons doel dat je met een grote glimlach de salon verlaat. Blakend van zelfvertrouwen. Bovendien willen wij ook graag dat je genoten hebt van wat echte tijd voor jezelf.

 

Persoonlijk

Bij LLOOKS staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom word je door mij geholpen en nemen we de tijd voor jou. Dit doe ik samen met mijn goed opgeleide stagiaire, Noëlle. Zij wordt in onze kapsalon opgeleid tot allround kapster. Een superleuke en enthousiaste aankomende collega die graag de kneepjes van het vak leert. Tot slot kun je mijn partner Erik ook in de salon kunnen tegenkomen. Hij houdt zich vooral bezig met de verzorgings- en stylingproducten en met onze website. Maar hij helpt ook actief mee in de salon. Gezellig joh! Hier lees je meer over Erik.

Wij zijn samen een dreamteam. Gepassioneerd in alles. In het kappersvak en in elkaar. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Als eerste willen wij het maximale uit je behandeling halen. Bovendien helpen wij je graag met goede adviezen om ook thuis je haar zo mooi mogelijk en gezond te houden. Tot slot zien wij je graag terug bij LLOOKS.

Wij werken enkel met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Deze bevatten bijvoorbeeld geen parabenen, sulfaten en andere schadelijke stoffen. Dit heeft maar één reden: jouw haar gezond verzorgen. Wij vertellen je er graag alles over tijdens je bezoek aan de salon. Natuurlijk kun je deze ook bestellen in onze webshop. Bhave is ons prachtige merk uit Australië waarbij de kwaliteit van je haar voorop staat! Daarnaast hebben we een speciale lijn Curly Secret producten voor de krullenbehandelingen en ook de producten van Pretty Curly Girl zijn er speciaal voor jouw krullenbol. Bij LLooks zit je goed!

 

 

LLooks staat voor persoonlijke aandacht, hoogwaardige producten en kwaliteit.

LLOOKS ENSCHEDE

Hooiraamhoek 69
7546 MD Enschede

info@llooksenschede.nl

Tel: 06 43 03 04 17

KVK: 61319651

BTW: NL001945874B72

Openingstijden:

Ma-vr: 09:30 - 17:00
Zat: gesloten
Zon: gesloten