Wie zijn wij

Maak kennis met de mensen van LLOOKS.

Hoi! Wij zijn Team LLOOKS en wij zijn er voor jou. Graag werken allemaal keihard om jou de beste ervaring te bieden. Hieronder lees je alles over de mensen achter LLOOKS. Wie is wie en wie doet wat?

Team LLOOKS

 

Ik ben Linda de Wit, eigenaar van kapsalon LLOOKS in Enschede. Ruim 27 jaar geleden ben ik het kappersvak ingerold en sinds zeven jaar werk ik met veel plezier in mijn eigen kapsalon. Het was heel spannend om een eigen zaak te beginnen, maar ik ben blij dat ik de stap heb genomen. LLOOKS is uitgegroeid tot een gezellige en drukke kapsalon. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in kleurbehandelingen en daar staan wij erg goed bekend om. Daar ben ik trots op. Dit is waar mijn passie ligt.

Onder het motto ‘stilstaan is achteruitgaan’ investeer ik flink in trainingen en cursussen. Hierdoor is onze kwaliteit heel constant. Wij willen met LLOOKS altijd net weer beter worden dan gisteren. Als technisch trainer verzorg ik zelf ook trainingen voor collega’s. Daarnaast is LLOOKS een officieel erkend leerbedrijf. Wij leiden vakmensen op. Tot slot heb ik als opleider de Boris-erkenning. Dit betekent dat ik naast reguliere leerlingen ook leerlingen die wat extra ondersteuning behoeven mag opleiden en klaarstomen voor ons mooie kappersvak.

Iedere behandeling bij ons begint bij het goed kijken naar jouw haar, jouw wensen en behoeften. Daarna zoeken we samen uit wat het beste bij jou past. Zo gaan we op zoek naar het totaalplaatje van jouw persoonlijkheid. Daarna sluiten wij onze behandeling daar naadloos op aan. Tot slot is ons doel dat je met een grote glimlach de salon verlaat. Blakend van zelfvertrouwen. Bovendien willen wij ook graag dat je genoten hebt van wat echte tijd voor jezelf.

 

Persoonlijk

Bij LLOOKS staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom word je door mij geholpen en nemen we de tijd voor jou. Dit doe ik samen met mijn goed opgeleide stagiaire, Noëlle. Zij wordt in onze kapsalon opgeleid tot allround kapster. Een superleuke aankomende collega die graag de kneepjes van het vak leert. Tot slot kun je mijn partner Erik ook in de salon kunnen tegenkomen. Hij houdt zich vooral bezig met de producten van bhave en met onze website. Maar hij helpt ook actief mee in de salon. Gezellig joh! Hier lees je meer over Erik.

Wij zijn samen een droomteam. Gepassioneerd in alles. In het kappersvak en in elkaar. Samen runnen wij naast de kapsalon ook LLooks Living. De leukste webshop voor woonaccessoires.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Als eerste willen wij het maximale uit je behandeling halen. Vervolgens helpen wij je graag met goede adviezen om ook thuis je haar zo mooi mogelijk en gezond te houden. Tot slot zien wij je graag terug bij LLOOKS.

Wij werken enkel met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Deze bevatten bijvoorbeeld geen parabenen, sulfaten en andere schadelijke stoffen. Dit heeft maar één reden: jouw haar gezond verzorgen. Wij vertellen je er graag alles over tijdens je bezoek aan de salon. Natuurlijk kun je deze ook bestellen in onze webshop. Bhave is ons prachtige merk uit Australië waarbij de kwaliteit van je haar voorop staat!

 

 

LLooks staat voor persoonlijke aandacht, hoogwaardige producten en kwaliteit.

LLOOKS ENSCHEDE

Hooiraamhoek 69
7546 MD Enschede

Ma-vr: 09:30 - 17:30
Zat: gesloten
Zon: gesloten