Wie zijn wij

Team LLOOKS

 

Hoi! Ik ben Linda de Wit, eigenaar van kapsalon LLOOKS in Enschede. In 1994 (ojee, het klinkt als de prehistorie) ben ik het kappersvak ingerold en sinds 2014 werk ik met veel plezier in mijn eigen kapsalon. LLOOKS is uitgegroeid tot een gezellige en drukke kapsalon, met volop aandacht voor jou. Ik heb mij gespecialiseerd in kleurbehandelingen en krullen knip behandelingen. Onze salon staat daar erg goed bekend om en daar ben ik trots op. Dit is waar mijn passie ligt.

Onder het motto ‘stilstaan is achteruitgaan’ blijf ik continu flink investeren in trainingen en cursussen. Hierdoor is onze kwaliteit heel constant. Wij willen met LLOOKS iedere dag beter worden dan gisteren. Daarnaast verzorg ik als technisch trainer zelf ook trainingen voor collega’s. Bovendien is LLOOKS een officieel erkend leerbedrijf. Wij leiden vakmensen op. Als opleider zijn wij in het bezit van de Boris-erkenning. Dit betekent dat wij naast reguliere leerlingen ook studenten die wat extra ondersteuning nodig hebben opleiden en klaarstomen voor ons mooie kappersvak.

Iedere behandeling bij ons begint bij het goed kijken naar jouw haar, jouw wensen en behoeften. Daarna zoeken we samen uit wat het beste bij jou past. Zo gaan we op zoek naar het totaalplaatje van jouw persoonlijkheid. Daarna sluiten wij onze behandeling daar naadloos op aan. Tot slot is ons doel dat je met een grote glimlach de salon verlaat. Blakend van zelfvertrouwen. Bovendien willen wij ook graag dat je genoten hebt van wat echte tijd voor jezelf.

 

Persoonlijk

Bij LLOOKS staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom word je door mij geholpen en nemen we de tijd voor jou. Dit doe ik samen met mijn goed opgeleide stagiaire, Noëlle. Zij wordt in onze kapsalon opgeleid tot allround kapster. Een superleuke en enthousiaste aankomende collega die graag de kneepjes van het vak leert. Ook kun je mijn partner Erik in de salon tegenkomen. Hij houdt zich vooral bezig met de verzorgings- en stylingproducten, met onze website, maar hij helpt ook actief mee in de salon. Gezellig joh! Hier lees je meer over Erik.

Wij zijn samen een dreamteam. Gepassioneerd in alles. In het kappersvak en in elkaar. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Als eerste willen wij het maximale uit je behandeling halen. Ook helpen wij je graag met goede adviezen om ook thuis je haar zo mooi mogelijk en gezond te houden. Tot slot zien wij je graag terug bij LLOOKS.

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten. Deze bevatten bijvoorbeeld geen parabenen, sulfaten en andere schadelijke stoffen. Dit heeft maar één reden: jouw haar gezond verzorgen. Wij vertellen je er graag alles over tijdens je bezoek aan de salon. 

 

 

LLooks staat voor persoonlijke aandacht, hoogwaardige producten en kwaliteit.

INFORMATIE

Over ons

Veelgestelde vragen

Verzenden en retour

Contact

Algemene Leveringsvoorwaarden

Privacy

Blog

LLOOKS

 

Openingstijden: ma-vr van 09.30-17.00 uur

Mail. telefoon en/of app beantwoorden wij tijdens de openingstijden

Hooiraamhoek 69

7546 MD Enschede

E-mail: info@llooksenschede.nl

Tel: 06 43 03 04 17

KVK: 61319651

BTW: NL001945874B72