Categorie
Prijs
-

Al jouw favoriete bhave en Curly Secret producten bestel je nu nog snel en veilig in onze webshop. We maken het nu nog makkelijker voor jou om jouw favoriete producten te scoren. Gewoon vanuit je luie stoel.

We kennen het allemaal wel. Je komt thuis na een fijne behandeling bij ons en tot je grote schrik zie je dat jouw favoriete shampoo, conditioner of stylingproduct op is. En dat terwijl je dacht dat je nog meer dan genoeg had. Geen paniek, want je kunt deze gewoon bijbestellen.

Woon je in de buurt van ons? Bestel dan je favoriete product en kom deze afhalen bij ons in de salon. Woon je buiten de regio, ook geen probleem, want wij leveren doorgaans alles uit voorraad en wij doen onze uiterste best om jouw bestelling op dezelfde dag nog te versturen. Hoe makkelijk en fijn! Je hoeft dus niet meer te stressen over een lege voorraadkast. Wij zijn er voor jou met onze fijne producten van bhave en Curly Secret. 

Wist je trouwens dat wij nog net iets extra aandacht besteden aan bestellingen in de webshop? Wij gaan voor een glimlach op jouw gezicht, iedere keer dat je een bestelling van ons ontvangt. Jij zorgt goed voor jouw haar met onze bhave en Curly Secret producten en wij zorgen goed voor jou. Met extra aandacht, service en verrassingen. Overtuig jezelf en bestel vandaag nog lievelingsproducten onze shop. Tot gauw!

Ben je trouwens lekker aan het shoppen bij ons en wil je jezelf nog een beetje extra verwennen met bijvoorbeeld een fantastische kleuring of te gekke haircut? Maak dan een afspraak bij ons. We zien je graag bij ons in de salon. 

 

Liefs, Linda, Noëlle en Erik

bhave hair care