WASSEN

Hier vind je al onze producten om je haar te wassen. Stralend haar begint met een gezonde en schone hoofdhuid. Hiermee leg jij de basis voor jouw KA-BOOM verschijning. 

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Welke producten zijn er om je haar te wassen?

Haar wassen is een onderdeel van onze routine, maar welke producten zijn er eigenlijk? En welke producten zijn geschikt voor jouw haar? Hieronder zetten we het netjes voor je op een rijtje.

Shampoo: Voor ieder haartype hebben wij een heerlijke shampoo. Deze gebruik je om de hoofdhuid en jouw haar te reinigen.

Zilvershampoo en Zilver verzorging: Ben jij een ‘natural blonde’ of heb je een waanzinnige blondering ondergaan? Highlights? Of heb je een prachtige grijzende bos? Dan is de zilvershampoo jouw keuze. Onze Bombshell Blonde shampoo en conditioner zorgen ervoor dat ongewenste koperachtige / gele kleuren worden vermeden en je langer kunt genieten van de koele blondtinten.

Conditioner: Conditioner is onmisbaar bij iedere wasbeurt. Je gebruikt deze na het wassen en is om je haren te verzorgen. De conditioner zorgt ervoor dat de haarschubben die tijdens het wassen open zijn gaan staan, weer worden afgesloten. 

Haar wassen met de CG Methode

Ben jij een Curly Girl en volg jij de Curly Girl Methode (CG), dan hebben wij de volgende producten voor jou om je haren te wassen. 

CG Final Wash: De Final Wash gebruik je als startpunt van je CG Methode. Dit is een zeer grondige reiniging van jouw haar, waarbij je oude opbouw van producten uit jouw haar verwijdert.

CG Shampoo: Deze gebruik je om de hoofdhuid en je haren te reinigen. Dit is een schuimende shampoo. De shampoos uit deze collectie zijn allemaal CG Approved. Wij adviseren je om wekelijks je haren met een shampoo te wassen.

CG Co-Wash: Dit is een shampoo en conditioner in één. Je gebruikt dit om je haren en je hoofdhuid niet-schuimend te reinigen. Co-wash wordt vooral gebruikt als je vaker dan wekelijks je haren wilt wassen.

Heb je jouw haren heerlijk gewassen, dan is het tijd voor de volgende stap: het verzorgen van jouw haar. En als je de verzorging ook op orde hebt, dan kun je verder gaan met de styling van jouw haar. 

Is het goed om vaak je haar te wassen?

 

Niet schrikken, maar het kan maar zo zijn dat je je haar teveel wast. Als je fijn haar hebt kan het zijn dat je de dwang hebt om je haar dagelijks te wassen. Niet doen! Doorbreek die gewoonte en kies voor een wasbeurt om de twee dagen. Of nog beter, was je haar om de drie dagen. Steek het op, vlecht erin, of maak een slorige staart (wedden dat die leukerd thuis op de bank dat superleuk vindt?) en wacht met wassen tot dag drie. Waarom? Omdat je dan de goede oliën van je hoofdhuid de ​​kans geeft om zich een weg door de haarschacht naar de droge uiteinden te banen. Dit is belangrijk, want droge punten staan gelijk ​​aan kroes. En dat willen we niet!

Volg je de CG Methode? Dan is ons advies om slechts één keer per week je haar te wassen met een shampoo. Wil je toch vaker per week je haren reinigen, gebruik dan een CG Co-Wash.