VERZORGEN

Na het wassen van je haar, ga je het verzorgen. Binnen onze collectie verzorgen vind je de beste haarverzorgingsproducten. Maskers, conditioners, leave-in conditioners en speciale producten. Je vindt ze hier allemaal.  

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Hoe moet je je haar verzorgen na het wassen?

Haar wassen is een onderdeel van onze routine, maar wat nog veel belangrijker is, is de verzorging van je haar direct na het haar wassen. Gebruik altijd een conditioner of een leave-in. Tijdens het wassen van je haar gaan de haarschubben open staan. Om deze weer af te sluiten, gebruik je een conditioner. Wij hebben een breed assortiment aan de fijnste conditioners, die allemaal boordevol zitten met de beste verzorgende ingrediënten. Deze zorgen ervoor dat je haar beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Conditioner: Voor ieder haartype hebben wij een heerlijke conditioner. Deze gebruik je om na het wassen je haren te verzorgen.

Diep verzorgende haarmasker: Je kunt dit fijne verzorgende en herstellende masker gebruiken als een wekelijkse verwenbeurt voor je haar. Maar ook kun je het als dagelijkse verzorging gebruiken

Heat & UV Protector: Bescherm je haar tegen hitte van apparaten en sterke UV straling met onze Heat Protector.

 

Krullend haar verzorgen met de CG Methode

Ben jij een Curly Girl en volg jij de Curly Girl Methode (CG), dan is er een heel scala aan producten waarmee wij je helpen om jouw krullen te verzorgen. Begin altijd met een conditioner, leave-in of crème, voordat je begint met styling. 

CG Conditioner of CG Leave-in conditioner: Deze gebruik je als basis. Vooral als je normaal tot fijner haar hebt, is de conditioner of de leave-in conditioner jouw vertrekpunt qua verzorging van je haar.

CG Cream. Deze is als basis vooral heel erg geschikt voor als je wat dikker haar hebt.

CG Co-wash: Dit is een shampoo en conditioner in één. Je gebruikt dit om je haren en je hoofdhuid niet-schuimend te reinigen. Co-wash wordt vooral gebruikt als je vaker dan wekelijks je haren wilt wassen.

Heb je jouw haren heerlijk gewassen en geconditioneerd, dan is het tijd voor de volgende stap: de styling van jouw haar. 

Verzorgen; Welke shampoo en conditioner heb ik nodig?