Welk stylingproduct heb ik nodig? Een van de meest gehoorde vragen in de salon. En begrijpelijk. Hoeveel van ons hebben uren voor de spiegel gestaan om ons haar te krullen? En dat die krullen uitzakken zodra je maar een paar stappen buiten deur hebt gezet? En hoeveel van ons hebben het haar steil gemaakt om daarna de rest van de dag bezig te zijn om springerige haren terug te strijken? Wij hebben al je noodkreten en frustraties gehoord. En lieve mensen, het lijden is voorbij. Vanaf nu krijg jij met hulp van onze fijne producten fantastisch haar!

Stylingproducten voor je haar spelen een cruciale rol voor de levensduur van elk kapsel. Ze kunnen het verschil maken tussen je kapsel dat hele dag en nacht blijft zitten of een kapsel dat je in de steek laat. Nog voordat je de deur uitgaat. Er zijn zoveel stylingproducten die je perfectie beloven, dus we nemen het je niet kwalijk als je ons nog niet had gevonden.

Zoals altijd staan ​​we voor jou klaar. We hebben het allemaal samengevat in deze handige gids! Ongeacht je haartype of de uitdagingen die je hebt met je lokken, wij hebben het de juiste verzorging en stylingsoplossing voor je!

Onze haarstylingproducten zijn afgestemd op een aantal verschillende haartypes. En omdat elk haar anders is, is het belangrijk om te vinden wat voor jou werkt. Of je nu gezegend bent met lokken die een beetje getemd en glanzend moeten worden, of rechte, platte lokken die een vleugje va-va voom volume nodig hebben; onze haarstylingproducten zijn onmisbaar!

Onthoud: voor een perfecte styling ‘less is more’! Begin met een kleine hoeveelheid en voeg indien nodig toe. Kijk hieronder eens naar het handige overzicht. Dit geeft zeker weten antwoord op de vraag: welk stylingproduct heb ik nodig?

Styling overzicht

Het laatste wat je wilt, is te veel product in je haar hebben. Een tip is om stylingproducten na het wassen aan te brengen op vochtig haar, tenzij anders aangegeven. Onze producten zijn supergeconcentreerd, dus houd er rekening mee dat met een heel klein beetje al een heel eind komt. Begin met een kleine hoeveelheid. Je kunt meer toevoegen als dat nodig is. Vergeet ook niet om stylingproducten nooit rechtstreeks op je hoofdhuid aan te brengen. En om ze altijd daarna door te kammen, voor een gelijkmatige verdeling en gewichtloze glamour!

Breng voor fijn of vet haar producten alleen aan op de middellange lengtes en punten. Dit doe je om zwaarte of een overdaad aan olie te voorkomen. 

Als je last hebt van droog of beschadigd haar, probeer dan haarstylingproducten op alcoholbasis te vermijden. Deze kunnen verdere uitdroging van je haar veroorzaken. Gelukkig kun je veilig en fijn stylen met bhave-producten, omdat ze doordrenkt zijn met actieve natuurlijke ingrediënten. Alle producten zijn duurzaam geproduceerd om een ​​betere haarconditie te bevorderen.

Twee van onze krachtige stylingproducten, leave-in crème en Fresh Ends, zijn daarbij doordrenkt met bioactieve keratine. Deze keratine is bijna identiek aan onze natuurlijke keratine. Het is wetenschappelijk bewezen dat het haarbreuk met 80% vermindert, het haar sterker maakt en de gezondheid van je lokken verbetert. De keratine helpt ook bij het voorkomen van kleurvervaging. Tot slot geeft het een stralende glans aan je manen!

Onthoud vooral dat haarstyling nog steeds moet beginnen met een sterke basis, dus het is belangrijk om een ​​goede shampoo en conditioner, een hittebeschermer en een afwerkingsproduct te gebruiken om ervoor te zorgen dat die lokken 24-7 worden verzorgd!

Overtuig jezelf!

Begin vandaag nog met het revitaliseren van je haar. Wij weten zeker dat je er geen spijt van krijgt. Deze vijf krachtpatsers zorgen ervoor dat jij straks weer gezond, stralend en zijdezacht haar hebt.

  ‘Girls run the world’ en nu makkelijker dan ooit!

Over onze bhave producten

Bij LLooks werken wij met enkel met de professionele producten van het exclusieve Australische merk bhave. Wij zijn ons eigen proefkonijn. We testen zelf al onze producten om ons inzicht te geven vanuit het perspectief van zowel haarstylist als consument. Het geeft ons volledige controle over wat er in onze producten gaat. Dit doen we natuurlijk omdat we nooit iets in jouw haar zouden stoppen dat we niet in het onze zouden stoppen. We selecteren zorgvuldig actieve, functionele werkingrediënten die zelfs het meest beschadigde haar helpen herstellen. Onze liefde en passie is om werkelijk opmerkelijke producten te leveren die resulteren in prachtig en gezond haar. Voila, een fantastisch Australisch merk dat goddelijk ruikt, wat doet dat het belooft en niet duur is.  Bhave – jouw haar, jouw leven, jouw regels!