Hallo lieve LLooks klanten!

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen – LLooks Kapsalon bestaat dit jaar alweer 9 jaar! Dat is voor ons een reden voor een groot feest. We zoeken eigenlijk altijd naar een reden om een feestje te geven, maar dit is er wel echt één! En graag willen we jullie er bij hebben om het samen te vieren. En hoe! Let op: Denk je nu al, daar wil ik bij zijn? Lees dan wel even door tot het einde, want daar vind je de link om door te geven dat je komt! Wel zo handig voor ons om te weten, zodat we genoeg hapjes en drankjes en meer in huis halen!

Op vrijdagavond 1 september 2023 vanaf 19.00 uur, zetten we deur wagenwijd open in Enschede met ons tuinfeestje in onze fijne achtertuin. Bereid je voor op een avond vol plezier, hapjes en drankjes en natuurlijk een gezellige sfeer. We kunnen niet wachten om met jullie allemaal het glas te heffen en te feesten! 

Maar dat is nog niet alles. Als dank voor jullie trouwe ondersteuning zullen alle klanten die ons tijdens het feest bezoeken een goedgevulde goodiebag (max. 2 per gezin) ontvangen. Denk aan de fijnste haarproducten, gadgets, kortingsbonnen voor volgende aankopen in de salon en nog veel meer. Het is onze manier om onze dankbaarheid te tonen en jullie te verwennen.

Naast de goodiebag hebben we ook spannend nieuws en geweldige aanbiedingen (met echt absurd hoge kortingen) voor jullie in petto. Tijdens het feest kan je alle ins en outs ontdekken over de nieuwste haarverzorgingsproducten, stylingtips en andere schoonheidsgeheimen. Wij staan natuurlijk voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte look te creëren.

En de aanbiedingen zijn niet te missen! Waanzinnige kortingen en zelfs een loterij, waarbij je kans maakt op fantastische prijzen. 

Kortom, voor een onvergetelijke avond vol plezier, gezelligheid en mooie deals, hopen we jullie allemaal te zien op ons 9-jarig jubileumfeest. Kom met vrienden, familie of gewoon alleen en geniet van de festiviteiten. We zijn razend enthousiast om samen met jullie deze mijlpaal te vieren.

Zet de datum 1 september 2023 alvast in je agenda en blijf op de hoogte van de laatste updates via onze sociale mediakanalen en onze website. Vergeet niet om je aan te melden voor het feest (dat doe je hier!), zodat we kunnen zorgen voor voldoende hapjes en drankjes. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien stralen op ons jubileumfeest! Zorg ook, dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief (dat kan op deze website), zodat je op de hoogte blijft.

En wat nou, als de weergoden op het laatste moment besluiten om een bak water uit de lucht te kieperen? Dan verplaatsen we het feestje gewoon naar binnen!

Tot snel! Oja, dit zou maar zo eens een traditie kunnen gaan worden! 

Linda & Erik

 

Waar is dat feestje?

Overtuig jezelf!

Begin vandaag nog met het revitaliseren van je haar. Wij weten zeker dat je er geen spijt van krijgt. Onze krachtpatsers zorgen ervoor dat jij straks weer gezond, stralend en zijdezacht haar hebt en houdt.

  ‘Girls run the world’ en nu makkelijker dan ooit!