Een reis van zelfwaardering

Welkom bij de introductie van onze nieuwe blogserie, “Een reis naar Zelfwaardering”. Deze serie van 12 weken is speciaal voor jullie, de bezige bijtjes, de alle-bordjes-in-de-lucht-houdende duizendpoten die zichzelf zijn kwijtgeraakt in de waan van de dag. Als moeders zijn we vaak de spil van het gezin en jongleren we met een eindeloze lijst van taken, verantwoordelijkheden en verplichtingen. In deze drukte verliezen we soms onszelf uit het oog en raken we verwijderd van ons gevoel van eigenwaarde en zelfliefde. Maar het is nooit te laat om opnieuw verbinding te maken met onszelf en onze eigen waarde te herontdekken. Deze blogserie is bedoeld om je te begeleiden op de reis naar zelfwaardering, zelfzorg en empowerment.

Terug naar de basis

“Hoe doe jij het allemaal?” Dat hoor ik best vaak van klanten in mijn salon. Ook ik ben druk met het gezin, met werk, met sociale verplichtingen en af en toe heb ik ook het gevoel dat ik gevierendeeld wordt door alle verplichtingen. Mijn antwoord is simpel; door heel dicht bij mezelf te blijven. Door goede zelfzorg, me-time, keuzes maken en grenzen aangeven en zelfliefde in mijn komt er meer balans. En daarmee komt rust en daarvan krijg je energie. En dat is wat ik doe. Toen ik recent mijn eigen merk huidverzorgingsproducten lanceerde was de slogan snel bedacht: ‘the purest you’. Terug naar de basis, naar de kern. Daar vind je je ware je. In alle schoonheid, van buiten en van binnen.

Wat gaat deze blogserie jou brengen?

De komende twaalf weken ga ik met jullie delen wat mij heeft geholpen. Hieronder vind je wat je mag verwachten: 

  • In de eerste drie weken van onze reis zullen we ons richten op het creëren van bewustzijn en zelfreflectie. We zullen de tijd nemen om stil te staan bij onze huidige situatie, onze gedachten en gevoelens te onderzoeken, en te reflecteren op hoe we ons voelen over onszelf en ons leven.
  • De volgende drie weken vertellen we meer hoe we prioriteiten kunnen stellen en tijd kunnen vrijmaken voor zelfzorg. We zullen ontdekken wat echt belangrijk voor ons is en leren hoe we onze energie en tijd kunnen investeren in activiteiten die ons gelukkig maken en ons welzijn bevorderen.
  • Gedurende deze weken zullen we werken aan het verbeteren van ons zelfbeeld en zelfvertrouwen. We zullen leren hoe we onszelf kunnen waarderen, liefhebben en accepteren zoals we zijn, met al onze sterke punten en zwaktes.
  • In de laatste drie weken van onze reis zullen we ons richten op groei en vooruitgang. We zullen leren hoe we onze eigen kracht kunnen omarmen, onze doelen kunnen stellen en onze dromen kunnen nastreven met zelfvertrouwen en vastberadenheid.

Vandaag start de reis van zelfwaardering

Ik heb er zin in! Mijn blogserie is bedoeld om jullie te ondersteunen bij het herontdekken van je eigenwaarde en het doen bloeien van zelfwaardering en zelfliefde. Door middel van bewustwording, zelfreflectie, zelfzorg en groei, hopen we dat je jezelf kunt bevrijden van de waan van de dag. Ik wens dat je een leven kunt leiden dat in lijn is met je ware zelf en je diepste verlangens. We kijken ernaar uit om deze reis met jou te delen en je te ondersteunen op weg naar een gelukkiger leven met meer plezier en balans. Dat kan namelijk!

Liefs, Linda en Erik

 

PS: Wil je nog meer lezen? Kijk dan ook eens op de website van Erik.