Online afspraak maken is nu mogelijk!

Online afspraak maken is nu mogelijk! Wij zijn blij! Je kunt vanaf nu je afspraken bij LLooks online inplannen. Handig, joh! Dit was er één die al heel lang op onze wensenlijst stond en eindelijk is het zover. We hebben een heus online boekingssysteem! Joepie!

Zit jij ook wel eens ‘s avonds op de bank, met een glaasje in de hand en naast die leukerd en denk je ineens “Oei f#ck, ik had Linda van LLooks nog moeten bellen of appen voor een afspraak.” Als eerste schiet je direct in de stress. Dan pak je je telefoon en je stuurt halsoverkop een appje naar ons. Je hoopt vurig dat we stiekem nog online zijn, zodat de afspraak gepland kan worden.. Helaas zitten ook wij precies op dat moment ook op de bank, onder een dekentje, met een glaasje in de hand verliefd naar elkaar te kijken.. Onze telefoon staat op vliegtuigstand…

Drama! Help! Je had natuurlijk veel liever gewoon direct je afspraak willen boeken. Bovendien het liefst op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

En dat kan nu! 24/7 kun jij vanuit je luie stoel online afspraak inplannen in onze salon!

Hoe werkt het online afspraak maken?

Supergemakkelijk! Als eerste ga je natuurlijk naar onze website. En vanaf daar wijst het zich eigenlijk vanzelf. Rechts onderaan zie je de roze knop MAAK AFSPRAAK staan. Klik erop en je kunt direct beginnen met het plannen van jouw afspraak.

1. Kies een categorie: Knippen, Krullen knippen, Kleuren kort haar, Kleuren halflang haar, kleuren lang haar of styling.

2. Kies de behandeling(en) die je wilt boeken. Je kunt meerdere behandelingen aanvinken. Wat ook erg handig is, is dat er een tijdsindicatie bij iedere behandeling vermeld staat. Met name bij de kleurbehandelingen is er sprake van aanbrengtijd en inwerktijd en die nemen wij serieus.

Ook vinden wij het erg belangrijk om transparant in onze prijzen te zijn. Je ziet dus ook direct de prijs vermeld. Dit is deels indicatief, want het kan voorkomen dat er een toeslag berekend moet worden bij gebruik van extra producten (bij erg veel of lang haar)

De eerste keer dat je een afspraak maakt, word je gevraagd om je gegevens in te voeren. Je hoeft dit maar één keer te doen, want het systeem slaat je gegevens (als je aanvinkt, dat je daar toestemming voor geeft) veilig op voor de volgende keer. 

Nog meer voordelen aan het maken van een online afspraak?

Jazeker! De agenda staat maar liefst vijf maanden van te voren al open, dus je kunt nu al jouw afspraak maken voor bijvoorbeeld de feestdagen, traditioneel één van de drukste periodes in de salon. Ook kun je voor jezelf al meerdere knipafspraken inplannen, zodat het niet meer voorkomt, dat je voor je gevoel net te lang hebt gewacht… (herkenbaar, toch?)

Met deze oplossing hopen wij dat wij jullie nog meer gebruiksgemak bieden, zodat jij op de bank kan blijven zitten, onder je favoriete dekentje, met de kaarsjes aan en een glaasje in de hand, zonder dat je je druk hoeft te maken over die afspraak die je ad moeten maken…

 

Klaar voor het online afspraak maken?

Waar wacht je nog op? Zie de knop rechtsonder en klik! Had je al een afspraak staan? Die staat al keurig in ons systeem, dus die hoef je niet opnieuw te boeken. Heb je nog geen afspraak staan? Klaar voor de start….klik!