Lockdown survivaltips voor jou: Nu we met zijn allen te lijden hebben onder de lockdown en avondklok, ligt een groot gevaar op de loer. Ons haar is vatbaar voor schade door externe factoren zoals hitte, vochtigheid en vervuiling. En helaas is er geen uitzondering als het om droge lucht gaat. Het vele binnen zitten kan stress veroorzaken voor onze mooie lokken. 

Maar vrees niet, we hebben een handige ‘survivalgids’ gemaakt om al jouw dreigende haarproblemen in deze lockdown te genezen, zodat je haar sterk, beschermd en gezond blijft. We presenteren hieronder onze lockdown musthaves, die jou gaan helpen!

Ben je klaar om van elke dag een ‘great hair day’ te maken? Blijf dan vooral lezen! Want als je een beetje op ons lijkt, geldt ook voor jou dat als je haar goed aanvoelt, jij je ook fantastisch voelt- en wie wil dat niet?

Met slechts een spray, een vochtinbrengende haarcrème, shampoo en conditioner herstel je direct de conditie van je haar. Deze heerlijke verzorgende produkten voegen glans toe en transformeren beschadigd haar onmiddellijk. Super toch?

Hydrator shampoo & Hydrator conditioner

We zouden zeggen dat in de lockdown droog haar het grootste probleem is. Dit komt vooral doordat we nu eenmaal met zijn allen veel meer binnen bij de kachel zitten. Helaas komen we veel minder vaak buiten. Door de drogere lucht en het gebrek aan vocht heeft je haar moeite om glad en gehydrateerd te blijven. Helaas betekent dit dat haarbreuk en broosheid gemakkelijk kunnen toeslaan.

OPLOSSING – Vocht, vocht, vocht en nog eens vocht! Vrees niet, je hoeft je hoofd niet in een emmer water te dompelen! Om je mooie lokken te beschermen en te verzorgen, raden we de voedende en hydraterende reeks aan. Gebruik simpelweg onze diep hydraterende shampoo en conditioner. Hiermee herstelt je haar zich direct. 

SUPER NOVA MULTI-ELIXIR

Als een geest uit een fles zal dit haarelixer je droge en beschadigde haar transformeren. Het biedt maar liefst 11 geweldige voordelen in één product. Waaronder:

Behandeling: voegt vocht toe voor gezond haar, voedt en herstelt, bevordert de haargroei, helpt haar dikker te maken en broos haar te versterken, kalmeert en brengt de hoofdhuid in balans, laat het haar zacht, glanzend en vol glans aanvoelen.

Handelbaarheid: ontwart zachtjes, voorkomt kroeshaar

Bescherming: helpt het proces van gespleten haarpunten te vertragen.

Als wij slechts één product mochten aanraden, dan was het deze alleskunner!

 

Tot slot over de lockdown survivaltips

Natuurlijk zouden we nog veel meer mooie produkten willen en kunnen aanprijzen in deze lockdown survivaltips. Maar dat doen we niet. Niet nu. We willen ons als eerste richten op de ‘essentials’. Dit zijn de producten die eigenlijk in iedere badkamer te vinden zouden moeten zijn. Want met deze drie toppers kun je je haar optimaal verzorgen. En bovenal: je kunt je haar met een gerust hart door de lockdown slepen.

Vond je deze blog leuk of nuttig, laat dan eens een reactie achter. Heb je de producten nog niet in huis? Bestel ze dan nu. Of heb je de producten al wel in huis? Fijn! Laat dan een productreview achter. Daar help je anderen mee. En tot slot, met het plaatsen van een bestelling bij LLooks help je ons. Door jouw hulp, kunnen wij na de hulp jou weer helpen..

 

Liefs, Linda

 

Over onze producten

Bij LLooks werken wij met enkel met de professionele producten van het exclusieve Australische merk bhave. Wij zijn ons eigen proefkonijn. We testen al onze eigen producten om ons inzicht te geven vanuit het perspectief van zowel haarstylist als consument. Het geeft ons volledige controle over wat er in onze producten gaat. Omdat we nooit iets in je haar zouden stoppen dat we niet graag in het onze zouden stoppen. We selecteren zorgvuldig actieve, functionele werkingrediënten die zelfs het meest beschadigde haar helpen herstellen. Onze liefde en passie is om werkelijk opmerkelijke producten te leveren die resulteren in prachtig en gezond haar. Voila, een fantastisch Australisch merk dat goddelijk ruikt, wat doet dat het belooft en niet duur is.  Bhave – jouw haar, jouw leven, jouw regels!

LLooks Enschede

Over
Shop
Academy

Ma-vr:
Zat:
Zon:

NEem contact op