Krullenkapper Enchede! Wat leuk! Of zoals wij hier in het oost’n zeggen: wat leeeeuuuuuk! Dat wij hard aan de weg timmeren met onze krulknip technieken en kleurbehandelingen is niet onopgemerkt gebleven. Wij hebben een leuke vermelding gekregen op de website van In de Buurt, als één van de krullenkappers in Enschede.

Bij ons kun je terecht voor krullen knippen. Sinds kort mogen wij ons CC1 gecertificeerd Krulknip Specialist noemen. En dat doen we met trots! Heb jij een te gekken krullenbol en zijn die toe aan een behandeling om ze nieuw leven in te blazen? Of ben jij benieuwd of er meer uit jouw haar is te halen? Boek dan eens een afspraak bij onze salon. Wij nemen de tijd voor jou en je krullen.

Ook hebben wij altijd een grote voorraad liggen van de fijnste CG-Proof producten, speciaal voor jouw krullen. Je bestelt ze gemakkelijk in de webshop, of je komt bij ons winkelen in de salon. Wat jij wil. Het gemak van een webshop, maar ed service van een salon. Win-win!

Ik hoop je snel te zien in de salon. Liefs, Linda

 

Krullenkappers in enschede

CURLY PRODUCTEN

Overtuig jezelf!

Begin vandaag nog met het revitaliseren van je haar. Wij weten zeker dat je er geen spijt van krijgt. Onze krachtpatsers zorgen ervoor dat jij straks weer gezond, stralend en zijdezacht haar hebt en houdt.

  ‘Girls run the world’ en nu makkelijker dan ooit!