Een voor allen en allen voor een! We weten allemaal: ‘girls run the world.’ Maar helaas betekent dit ook dat we vaak te weinig tijd hebben om ons haar de aandacht en liefde te geven die het verdient. We negeren het; niet omdat we dat willen, maar omdat we gewoon niet weten waar we moeten beginnen.

RELATIECRISIS?

Dit komt je vast bekend voor: Om te beginnen sta je voor de spiegel. Vervolgens kijk je jezelf aan en je schrikt van wat je ziet. Een pluizig, onhandelbaar kapsel. Het ziet eruit alsof je met je vingers in het stopcontact hebt gezeten. En dat terwijl je een kast vol haarverzorgings- en stylingproducten hebt. Stuk voor stuk beweren die allemaal een revolutionair effect te hebben. We gebruiken ze ook allemaal (en het liefst tegelijk ook nog) in de hoop en verwachting dat ze hun werk doen. Zwoel zwaaien we met ons haar en kijken verwachtingsvol weer in de spiegel. Het kan niet anders: we zullen een Griekse godin in de weerspiegeling zien… De realiteit is helaas vaak compleet anders. Het enige dat we zien en voelen is dat ons haar zwaar aanvoelt door alle gestapelde producten. De glans van de godin is weggevaagd… (zucht). De enige oplossing die er nog is, is een paardenstaart of een zogenaamde ‘knot op de kop’ totdat je de tijd vindt om je haar te wassen (en laten we eerlijk zijn..dat kan dagen duren…).

ONZE RELATIETHERAPEUT

We zijn terecht gekomen in een diepe relatiecrisis met ons haar. Net zoals je hulp zou vragen in een relatiecrisis, is het ook nu tijd om een hulplijn in te schakelen. En wij hebben de relatietherapeut voor je! Alles-in-één wondermiddel Super Nova biedt jou de oplossing voor al je (styling)uitdagingen.

Ons Super Nova Leave-in Elixer is alles wat je nodig hebt. Het is echt een voor allen. Ten eerste verfrist en versterkt deze magische multifunctionele spray je lokken in één enkele applicatie. Ten tweede doet Super Nova dit zonder opbouw, zonder verzwaring van je haar en zonder gedoe! Al met al: Super Nova doet het gewoon in één keer goed!

Bestel onze alleskunner: Super Nova

MAAK KENNIS MET SUPER NOVA

Lees hieronder alle voordelen en kom zelf tot de conclusie dat dit het wondermiddel is waar je jarenlang naar hebt gezocht!

 •  Vego Yogi – Met een scheutje plantaardige proteïne, appelextract en venkel gaan je punten in slow motion. Bovendien worden gespleten haarpunten afgeschermd. Al met al wordt jouw haar in zen-modus gebracht.
 • Frizz Fighting Bodyguard – Het kan een lastig gevecht zijn tegen tegen kroes en pluis. Maar jouw bodyguard Super Nova verzacht en controleert je haar. Dit door de kalmerende aloë vera en het  extract van citrus en citroenfruit.
 • Personal Hair Masseuse – Door de rijke en versterkende eigenschappen van zonnebloemolie krijgen je wilde manen dagelijks een zalige massage.  Hierdoor word jouw beschadigde haar gevoed en hersteld.
 • Sun Shielder – Met de kracht van een superheld en de antioxiderende kracht van  druivenpittenextract is UV-straling geen partij. Daardoor blijft je haarkleur ‘supervetcool.’
 • Personal Trainer – Broos haar wordt verstevigd door rozemarijnbladextract.
 • Goudlokje – Extracten van appel- en rozemarijnzaad ondersteunen de haargroei. Bovendien versterken venkel- en citrus aurantium dulcis-fruitextract je lokken en maken ze dikker.
 • Spotlight Runner – Stralend met de glans van een permanente schijnwerper! Dit krijg je door het kamille-extract, zonnebloemolie en calendula-extract.
 • Stylist on Call – Een unieke mix van 11 natuurlijke fruit- en groente-extracten zorgt voor onweerstaanbaar zacht, glanzend en volledig handelbaar haar.

Al met al, geloof ons, zodra je Super Nova het geprobeerd, wil je niet meer anders. Je merkt vanaf de eerste minuut resultaat en je hebt er slechts zo weinig van nodig.. Wat een uitkomst! 

Super Nova is magische wondermiddel! Bestel hier.

EEN VOOR ALLEN!

Tot slot, in het kort. We snappen dat je misschien veel vragen hebt. Wij geven graag antwoord op de meest gestelde:

 • Is Super Nova geschikt voor onhandelbaar haar:  JA
 • Biedt Super Nova bescherming tegen hitte: JA
 • Helpt Super Nova bij gespleten punten: JA
 • Geeft Super Nova glans aan mijn haar: JA
 • Herstelt Super Nova schade aan mijn haar: JA
 • Is Super Nova Voedend voor mijn haar: JA
 • Herstelt Super Nova de kracht en elasticiteit van mijn haar: JA
 • Is Super Nova geschikt voor ‘krullen-management’: JA
 • Is Super Nova vocht toedienend: JA
 • Helpt Super Nova met het glad maken en ontwarren van mijn haar: JA
 • Is Super Nova te gebruiken voor het föhnen: JA
 • Uhm, voor de zekerheid. Kan ik concluderen dat Super Nova geschikt is voor alle haartypes: JA JA JAAA JAAAAAA allemaal JAAAAAAA!

Slechts 1 resterend op voorraad

Overtuig jezelf!

Probeer nu zelf onze Super Nova Leave-In Elixer. Wij weten zeker dat je er geen spijt van krijgt. Samenvattend: Als er nog maar een product zou zijn, wat wij mochten promoten, dan was het Super Nova. ‘Girls run the world’ en nu makkelijker dan ooit!

Over onze producten

Bij LLooks werken wij met enkel met de professionele producten van het exclusieve Australische merk bhave. Wij zijn ons eigen proefkonijn. We testen al onze eigen producten om ons inzicht te geven vanuit het perspectief van zowel haarstylist als consument. Het geeft ons volledige controle over wat er in onze producten gaat. Omdat we nooit iets in je haar zouden stoppen dat we niet graag in het onze zouden stoppen. We selecteren zorgvuldig actieve, functionele werkingrediënten die zelfs het meest beschadigde haar helpen herstellen. Onze liefde en passie is om werkelijk opmerkelijke producten te leveren die resulteren in prachtig en gezond haar. Voila, een fantastisch Australisch merk dat goddelijk ruikt, wat doet dat het belooft en niet duur is.  Bhave – jouw haar, jouw leven, jouw regels!