Charcolite Cool Blonde System

We hebben leuk nieuws! Want, droom jij van die ice queen platinakleur? Wordt jij helemaal blij van die geweldige koele askleur? Natuurlijk doe je dat, en wij snappen je, want ze zeggen niet voor niets blondes have more fun! En dat kan met ons Charcolite Cool Blonde System! Zonder gedoe!

Maar wij weten ook dat blond haar kwetsbaarder is. En een blonde kleur met een koele tint is nog moeilijker te bereiken. Het vereist meestal een sterke verheldering om die irritante en ongewenste gele of koperkleurige reflecties te verwijderen.

Geen nood! Als jouw kleurexpert zijn wij de go-to salon voor precies die koele kleur waar jij naar zoekt. Waarom? Omdat wij het Charcolite Cool Blonde System gebruiken. Charcolite, dé autoriteit op het gebied van houtskool ontkleuring is jouw gamechanger.

Charcolite zorgt voor een Cool-Toned verheldering in één behandeling, waarbij zelfs het meest fragiele en uitgedroogde haar behouden blijft. En dus hoeft vanaf nu een heldere, koele afwerking geen gedoe meer te zijn! Psst… wist je dat je met het Cool Blonde System ook geen risico meer loopt op paars haar?

Nu al enthousiast? klik op de rode knop om direct je afspraak te plannen!

 

Charcolite Cool Blonde System brochure