CC1 Gecertificeerd Krulknip Specialist

Krullenkapper Enchede! Trots overheerst! Omdat stilstaan achteruitgaan betekent blijf ik continu in mijzelf en de salon investeren. Zo blijf ik up to date en kan ik mijn klanten helpen met de beste kleur- en kniptechnieken.

De laatste tijd is onze focus naast de uitgebreide kleurbehandelingen komen te liggen bij het krullen knippen. En ik ben blij om te kunnen vertellen dat LLOOKS nu in het bezit is van de felbegeerde titel CC1 Gecertificeerd Krulknip Specialist. Deze stond hoog op onze verlanglijst en het is gelukt. Hoeraaaa!

In onze salon is het een komen en gaan van hotties met de mooiste krullen. Wij verzorgen ze zoals jullie dat willen. Tot in de puntjes! Maar wist je dat onze salon ook specialist is op het gebied van de juiste haarverzorgingsproducten speciaal voor krullen? CG-Proof. Wij houden een ruime voorraad van de producten van Curly Secret en Pretty Curly Girl in onze salon en ook hebben wij de juiste tools en accessoires op voorraad, zodat jij ook thuis je krullen de beste verzorging kunt geven. Ben jij een krullenbol en zit je zonder producten? Kijk dan op onze webshop, of neem even contact op om bij ons te komen winkelen. Ook gezellig! Je kunt trouwens ook gemakkelijk direct een krulknipafspraak boeken via de knop rechts onderaan de pagina. Handig, joh!

Ik hoop je snel te zien in de salon. Liefs, Linda

 

CC1 Gecertificeerd Krulknip Specialist

CURLY PRODUCTEN

Overtuig jezelf!

Begin vandaag nog met het revitaliseren van je haar. Wij weten zeker dat je er geen spijt van krijgt. Onze krachtpatsers zorgen ervoor dat jij straks weer gezond, stralend en zijdezacht haar hebt en houdt.

  ‘Girls run the world’ en nu makkelijker dan ooit!