Bombshell Blonde Shampoo & Conditioner – Bestseller #2 uitgelicht

Je hebt ze vast voorbij zien komen op onze website. Onze professionele producten die wij in de salon gebruiken om jouw haar de beste verzorging en styling te geven. En je hebt vast ook onze bestsellers al gezien. Dat zijn ze met een reden. Welke? Dat gaan we je haarfijn uitleggen. Trouwens, je hebt helemaal gelijk. We laten er twee tegelijk zien. Dit zijn namelijk twee bestsellers in één, want ze gaan hand in hand samen.

Speciaal voor de blondines onder ons. Of je nou een ‘natural blonde’ bent of je hebt je haar door ons een fantastische koele kleur laten geven, het gevaar van warme kleuren ligt op de loer. Zeker nu het mooie weer voor de deur staat en je blonde lokken het zwaar te verduren krijgen door de zon. Gebruik je onze Bombshell Blonde al? Ja? Helemaal top. Goed gedaan. Nee? Oei! Je doet jezelf tekort, echt. Lees snel verder, want ook jij kunt genieten van heerlijke glanzende en gezonde lokken, die mooi helder en licht blijven. 

Wij adviseren bhave’s bombshell blonde shampoo en conditioner voor blondines die licht en helder willen blijven. bhave’s blonde bombshell shampoo en conditioner bieden bescherming, vocht en voeding. Ook herstellen ze de kracht en elasticiteit van jouw lichtgekleurde lokken.

Onze bestseller! 

Bombshell Blonde shampoo en conditioner is met recht uitgegroeid naar onze absolute bestseller. Het gebruik van deze shampoo en conditioner helpt jou echt om je blonde kleur te behouden. Zeker nu het mooie weer eraan komt en de zon waar we allemaal zo van houden, haar uiterste best gaat doen om jouw kleur aan te tasten, is Bombshell Blonde wat niet in jouw douche mag ontbreken!

Bombshell Blonde shampoo en conditioner - A girsl's best friend

Wil je je blonde lokken laten stralen?

Spoel je haar eerst uit met warm water om de haarschacht de kans te geven zich te openen. Was altijd je haar twee keer met shampoo. Na de eerste shampoo is de haarschubbenlaag open. Daardoor kunnen de bioactieve keratine en de verstevigende pigmenten jouw haar binnendringen. Onze wastip is om de shampoo 2 minuten in het haar te laten zitten na de tweede shampoobeurt. Spoel uit met koel water en conditioneer zoals gewoonlijk.

Hier ligt de echte magie! Het geheim van de smid. Onze bombshell blonde conditioner helpt het haar te verzegelen. Daardoor worden de pigmenten opgesloten, zodat je tot de volgende wasbeurt kunt genieten van je fantastische getonede blonde lokken.  

Zo eenvoudig is het – prachtig, levendig blond haar wordt na elke wasbeurt weer nieuw leven ingeblazen. 

 *TIP – wil jij je kleur een echte opfrisbeurt geven? Dat kan ook! Kijk dan eens naar onze bhave intense toning maskers. Kies voor de Intense Toning Masque Slate voor zilver-as tint gekleurd haar en onze Intense Toning Masque Violet voor koele platina-ijskleur. Deze heerlijke maskers neutraliseren ongewenste warme kopergele kleuren. Ook voeden en verzorgen ze je haar! Let op: deze maskers zijn er niet om je haar lichter te maken, ze zijn er alleen om warme tinten te neutraliseren. Nog een tip: mix dit masker met de Bombshell Blonde conditioner om de sterkte van de toon te verminderen. Je kunt het zo vaak gebruiken als jij nodig vindt.

Bombshell Blonde shampoo

En nu? Naar de shop natuurlijk!

Ben jij net zo overtuigd als wij zijn? Bestel dan vandaag nog ons magische duo Bombshell Blonde Shampoo & Bombshell Blonde Conditioner. Kies er een masker bij en jij zult genieten van jouw blonde lokken!

Wij wensen jullie een heerlijke zomer!

Liefs, Linda, Noëlle en Erik

BLOND MUSTHAVES

Overtuig jezelf!

Begin vandaag nog met het revitaliseren van je haar. Wij weten zeker dat je er geen spijt van krijgt. Onze krachtpatsers zorgen ervoor dat jij straks weer gezond, stralend en zijdezacht haar hebt en houdt.

  ‘Girls run the world’ en nu makkelijker dan ooit!

 

 

 

Over onze bhave producten

Bij LLooks werken wij met enkel met de professionele producten van het exclusieve Australische merk bhave. Wij zijn ons eigen proefkonijn. Dus, we testen zelf al onze producten om ons inzicht te geven vanuit het perspectief van zowel haarstylist als consument. Het geeft ons volledige controle over wat er in onze producten gaat. Dit doen we natuurlijk omdat we nooit iets in jouw haar zouden stoppen dat we niet in het onze zouden stoppen. We selecteren zorgvuldig actieve, functionele werkingrediënten die zelfs het meest beschadigde haar helpen herstellen. Onze liefde en passie is om werkelijk opmerkelijke producten te leveren die resulteren in prachtig en gezond haar. Voila, een fantastisch Australisch merk dat goddelijk ruikt, wat doet dat het belooft en niet duur is.  Bhave – jouw haar, jouw leven, jouw regels!