Het is tijd om onze blonde thermometer tevoorschijn te halen en enkele van onze favoriete blonde temperaturen te ontdekken. Er is een heel kleurenwiel van blonde tinten, van het koelste platina, via de warmte van karamel tot aan de hitte van vloeibaar goud. Welke temperatuur je ook hebt, je moet de juiste stappen ondernemen om je weelderige lokken te onderhouden en ze te laten stralen.

Met elke blonde transformatie zal de kwaliteit van je haar veranderen. We zouden graag beter nieuws brengen, maar het is nou eenmaal zo. Helaas is dit de prijs die we moeten betalen om blonde godinnen te zijn. Om de schade aan je haar in een vroeg stadium tegen te gaan, voegen wij onze Rescue Therapy aan je haarkleuringen of highlights toe. Dit is om de kracht, structuur en elasticiteit van je haar te behouden.

Als je je blonde transformatie al hebt ondergaan en je voelt dat je haar aan reparatie toe is, vrees dan niet. Ook dan is er een oplossing voor jou! Om je beschadigde lokken thuis te behandelen, stellen wij graag onze rescue shampoo, rescue conditioner, en ons deep conditioning masque aan jou voor. Zij zijn jouw nieuwe BFF’s! Verrijkt met bio-actieve keratine en macadamia-olie, zal onze rescue lijn je haar voeden en beschermen. Ook biedt het direct diepe verzorging. Hierdoor wordt de structuur lok voor lok hersteld. Door het diep verzorgende masker aan je wekelijkse haarroutine toe te voegen, geef je je haar dat extra beetje haarliefde die je haar weelderig, gehydrateerd en stralend maakt.

Onze natuurlijke vijanden: het vervagen van je kick-ass kleur en koperkleurige tinten in je prachtige blonde manen. Zorg ervoor dat je je wapent tegen ze. Om kleurvervaging te vertragen en om koperkleurige tinten te vermijden gebruik je onze blonde bombshell shampoo & conditioner. Kopertinten worden geneutraliseerd en je blonde haren komen weer tot leven! Verrijkt met bio-actieve keratine, argan- en macadamia-olie, en aloë vera, zal je haar niet alleen worden opgefrist tot zijn volle blonde glorie, maar zal het ook worden beschermd, gevoed, en verrijkt met vocht.

Nu is het tijd om onze favoriete blonde temperaturen te bespreken!

ICE QUEEN

‘Brrr… het is hier koud!’ Het is zo koud dat onze thermometer de temperatuur niet eens kan registreren. Maar voor onze ice queen blondines is dit de perfecte temperatuur! IJzige platinums en asgrauwe tinten zijn al een tijdje in, maar wij een heuse ice queen met slanke ijskleurige lokken zien, raken we helemaal geobsedeerd. Zij laten het er zo makkelijk uitzien, maar (volledige disclaimer) het krijgen van die ice queen werkelijkheid kost tijd. Bovendien moet je bereid zijn om voor die lokken te zorgen!

Als je de sprong in het diepe waagt om van brunette, of donkerder naar ice queen te gaan, neem dan je tijd. Je wordt dit niet van de ene op de andere dag. De transformatie zal in fases verlopen. Wees hierop bedacht. Maar als jij samen met ons en een portie geduld deze weg inslaat, zal je haar schitteren… Misschien word je zelfs wel verliefd op een van de “tussenliggende” tinten!

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en integriteit van je haar behouden wordt, zullen behandelingen tijdens je transformatie essentieel zijn! Wij voegen rescue therapy toe aan je ontkleuringsroutine. Thuis herbouw en bescherm je je haar, terwijl je alle kopertinten verbant, met blonde bombshell shampoo & conditioner.

 

Blond temeperatuur essentials

AUTUMN BUFFET

Blond zijn is niet alléén voor de zomer. In de herfst smullen we van de champagnes, honing, aardbeien en karamellen van het blondjesbuffet! We hebben Antarctica verlaten en gaan naar warmere oorden in het noorden. Maar doe je truitje nog niet uit, want je champagne is nog een beetje koel en ijskoud… niets is erger dan een warme champagne, toch?

Het gebruik van blonde bombshell shampoo & conditioner zal ervoor zorgen dat je blonde kleur romig en asachtig is in plaats van goudkleurig koper te imiteren. Hierdoor behoud jij je blonde BA-BOOM status.

Misschien ben je hier zelfs op weg van een brunette naar het Ice Queen paleis. Wellicht is het de moeite waard om een omweg te maken: de strawberry (aarbei) blond velden zijn namelijk zeer verleidelijk! Deze diepere blondtinten zijn een geweldige overgangskleur voor die winter babes die streven naar de platina look! Tijdens dit blondeerproces zal je haar hydratatie en herstel nodig hebben, dus zorg ervoor dat je rescue shampoo en conditioner bij de hand hebt! Geef je haar wat tijd met een wekelijkse deep conditioning masque en het zal je dankbaar zijn voor dit extra beetje haarliefde.

MEDITERRANE TEMPERATUREN

‘Pfoei, het wordt hier warm!’ Het voelt hier zeker een beetje zomerser aan! Het is eindelijk tijd om de warme winterkleren op te bergen. Trek iets comfortabels aan, want we ervaren eilandtemperaturen! We gaan naar het strand om aan ons broodnodige kleurtje te werken, en onze nieuwe breedgerande hoed past perfect bij deze goudblonde lokken.

Met deze temperaturen houden we van een frisse duik in het zwembad, maar vergeet niet dat al dat zwemmen kan leiden tot die gevreesde groene gloed in je mooie zomerklokken! Verdedig je hiertegen en houd je haar goudkleurig met blonde bombshell shampoo & conditioner. Een goede tip om je haar weelderig te houden, zowel in als uit het water, is om een leave-in crème aan je haar toe te voegen voor je van de duikplank springt. Hierdoor zal je haar geconditioneerd en beschermd zijn!

Zoals we weten draait alles in de zomer om gehydrateerd blijven, en dat geldt ook voor je haar! Vul het vochtgehalte van je haar aan met een wekelijkse deep conditioning masque, of gebruik het als je gewone conditioner voor ultra weelderige lokken.

Blondines hebben misschien meer plezier, maar ze zijn ook een gevoelig groepje dat wat meer haarliefde nodig heeft. Het maakt niet uit waar je staat op de blonde thermostaat, die lokken van jou hebben hydratatie, voeding en bescherming nodig. Wapen je met onze blonde must-haves en beleef elke dag een fantastische haardag.

Jouw haar – Jouw leven – Jouw regels!

Overtuig jezelf!

Begin vandaag nog met het revitaliseren van je haar. Wij weten zeker dat je er geen spijt van krijgt. Onze krachtpatsers zorgen ervoor dat jij straks weer gezond, stralend en zijdezacht haar hebt en houdt.

  ‘Girls run the world’ en nu makkelijker dan ooit!

 

 

 

Over onze bhave producten

Bij LLooks werken wij met enkel met de professionele producten van het exclusieve Australische merk bhave. Wij zijn ons eigen proefkonijn. Dus, we testen zelf al onze producten om ons inzicht te geven vanuit het perspectief van zowel haarstylist als consument. Het geeft ons volledige controle over wat er in onze producten gaat. Dit doen we natuurlijk omdat we nooit iets in jouw haar zouden stoppen dat we niet in het onze zouden stoppen. We selecteren zorgvuldig actieve, functionele werkingrediënten die zelfs het meest beschadigde haar helpen herstellen. Onze liefde en passie is om werkelijk opmerkelijke producten te leveren die resulteren in prachtig en gezond haar. Voila, een fantastisch Australisch merk dat goddelijk ruikt, wat doet dat het belooft en niet duur is.  Bhave – jouw haar, jouw leven, jouw regels!