Big Bottle Sale bij LLooks

 Wij vieren alvast het voorjaar. Beetje vroeg, want op het moment van schrijven valt er sneeuw uit de lucht, maar toch. Maart staat in het teken van de lente, waarin alles groeit. Daarom zetten wij onze GROTE flessen in het zonnetje! De hele maand maart 2023 shop je jouw favoriete shampoos, conditioners, maskers en CG gel in grote flessen met maar liefst 25% korting. Alle flessen zijn voorzien van een handige pomp en het staat ook nog eens super-sjiek in je badkamer.

Waar acht je nog op? Shop hieronder jouw favoriet!

En dames, laten we eerlijk zijn, size DOES matter!

 

BHAVE

Overtuig jezelf!

Begin vandaag nog met het revitaliseren van je haar. Wij weten zeker dat je er geen spijt van krijgt. Onze krachtpatsers zorgen ervoor dat jij straks weer gezond, stralend en zijdezacht haar hebt en houdt.

  ‘Girls run the world’ en nu makkelijker dan ooit!

 

 

 

Over onze bhave producten

Bij LLooks werken wij met enkel met de professionele producten van het exclusieve Australische merk bhave. Wij zijn ons eigen proefkonijn. Dus, we testen zelf al onze producten om ons inzicht te geven vanuit het perspectief van zowel haarstylist als consument. Het geeft ons volledige controle over wat er in onze producten gaat. Dit doen we natuurlijk omdat we nooit iets in jouw haar zouden stoppen dat we niet in het onze zouden stoppen. We selecteren zorgvuldig actieve, functionele werkingrediënten die zelfs het meest beschadigde haar helpen herstellen. Onze liefde en passie is om werkelijk opmerkelijke producten te leveren die resulteren in prachtig en gezond haar. Voilà, een fantastisch Australisch merk dat goddelijk ruikt, wat doet dat het belooft en niet duur is.  Bhave – jouw haar, jouw leven, jouw regels!