STYLINGCREME

Stylingcreme om je haar meer glans te geven en pluis te verminderen, om te helpen bij gespleten haarpunten, of een luxueuze creme voor meer kruldefinitie. Je vindt de fijnste cremes hieronder.

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Stylingcreme, ook voor mij?

Iedereen kan een stylingcreme gebruiken. Ook als je de CG Methode volgt, hebben wij een heerlijke creme voor jou.

Stylingproducten voor je haar spelen een cruciale rol voor de levensduur van elk kapsel. Ze kunnen het verschil maken tussen je kapsel dat hele dag en nacht blijft zitten of een kapsel dat je in de steek laat. Nog voordat je de deur uitgaat. Er zijn zoveel stylingproducten die je perfectie beloven, dus we nemen het je niet kwalijk als je ons nog niet had gevonden.

Onthoud: voor een perfecte styling: ‘less is more’! Begin met een kleine hoeveelheid en voeg indien nodig toe. 

Welke stylingcreme heb ik nodig?

  • Fresh Ends: Met de bhave Fresh Ends versoepel, sluit en herstel je gespleten haarpunten, dit allemaal zonder uw haar te verzwaren. 
  • Frizz Control: Deze bhave frizz control is perfect voor het temmen van je wilde haar. Het is jouw geheim naar glad en bewerkbaar haar. Heeft een verzorgende werking voor droog haar en herstelt kracht, elasticiteit en glans..
  • Curl Defining Cream: Bhave Curl Crème is speciaal voor gekruld, kroes en weerbarstig haar. De crème zorgt ervoor dat je in één vloeiende krul je kroezen verbant.!
  • Leave-in Creme: Bhave Leave-in Crème is een luxueuze crème formule ontwikkeld om je haar te verzachten en voeden. Daarnaast houdt deze leave in creme onhandelbaar haar in controle.
  • Quench-My-Thirst: Speciaal voor de CG curlies; Quench my Thirst is een CG Approved 2 in 1 styling en verzorgingsproduct. Curly Secret Quench My Thirst 2-in-1 Treatment geeft het haar voeding, definitie en glans