STYLEN

Je haar stylen? Je doet het na het wassen en verzorgen van je haar. Een aantal producten mogen zeker niet in jouw routine ontbreken, zoals een mousse, gel, creme of spray. Maar is zoveel meer dat jou gaat helpen je haar te stylen als een rockstar! Binnen onze collectie verzorgen vind je de beste stylingproducten. Ook voor de Curlies, want we hebben ook een CG Proof assortiment stylingproducten.

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Stylen van mijn haar? Waar begin ik?

Welk stylingproduct heb ik nodig? Een van de meest gehoorde vragen in de salon. En begrijpelijk. Hoeveel van ons hebben uren voor de spiegel gestaan om ons perfect te stylen? En dat ons rockstar kapsel uitzakt zodra je een paar stappen buiten deur hebt gezet? En hoeveel van ons hebben het haar steil gemaakt om daarna de rest van de dag bezig te zijn om springerige haren terug te strijken? Juist, wij allemaal!

Wij staan voor je klaar!

Stylingproducten voor je haar spelen een cruciale rol voor de levensduur van elk kapsel. Ze kunnen het verschil maken tussen je kapsel dat hele dag en nacht blijft zitten of een kapsel dat je in de steek laat. Nog voordat je de deur uitgaat. Er zijn zoveel stylingproducten die je perfectie beloven, dus we nemen het je niet kwalijk als je ons nog niet had gevonden.

Zoals altijd staan ​​we voor jou klaar. We hebben het allemaal samengevat in deze handige matrix onderaan deze pagina! Ongeacht je haartype of de uitdagingen die je hebt met je lokken, wij hebben het de juiste verzorging en stylingsoplossing voor je! Natuurlijk kun je ook onze handige filters gebruiken.

Onze haarstylingproducten zijn afgestemd op een aantal verschillende haartypes. En omdat elk haar anders is, is het belangrijk om te vinden wat voor jou werkt. Of je nu gezegend bent met lokken die een beetje getemd en glanzend moeten worden, of rechte, platte lokken die een vleugje va-va voom volume nodig hebben; onze haarstylingproducten zijn onmisbaar!

Onmisbaar!

Onthoud: voor een perfecte styling ‘less is more’! Begin met een kleine hoeveelheid en voeg indien nodig toe. Kijk hieronder eens naar het handige overzicht. Dit geeft zeker weten antwoord op de vraag: welk stylingproduct heb ik nodig?

  • Gel: Jij wilt hold en de perfecte en pluisvrije vorm voor jouw krullen. Dan gebruik je een gel uit onze CG Proof collectie.
  • Mousse: Op zoek naar extra hold, body en textuur? Je gebruikt dan onze mousse.
  • Creme: Ben je op zoek naar luxueuze creme, die jouw helpt je gespleten punten of pluizig haar te bestrijden? Zoek maar niet verder, wij gaan je helpen!
  • Texturespray en poeder: Een heuse boost voor je volume in je haar. Creëert texture, body en volume.
  • Haarspray: Opzoek naar extra hold of wil je meer volume? Dan kan je een CG haarspray gebruiken.

 

Stylen van mijn krullen met de CG Methode

Ben jij een Curly Girl en volg jij de Curly Girl Methode (CG), dan is er een heel scala aan producten waarmee wij je helpen om jouw krullen te verzorgen. Begin altijd met een conditioner, leave-in of crème, voordat je begint met styling. Krullen zijn eigenwijs en het is belangrijk om je haar te leren kennen, om de juiste mix aan stylingproducten te gebruiken.Dit zijn onze favorieten:

  • Gel: Jij wilt hold en de perfecte en pluisvrije vorm voor jouw krullen. Dan gebruik je een gel uit onze CG Proof collectie.
  • Mousse: Op zoek naar extra hold, body en textuur? Je gebruikt dan onze mousse.
  • Creme: Een creme geeft vaak een wat mindere hold dan gel. Is dat wat je zoekt? Dan helpen wij je.
  • Refreshspray: Een heuse boost voor je krullen, het activeert je haarproducten tussen de wasdagen door..
  • Haarspray: Opzoek naar extra hold of wil je meer volume? Dan kan je een CG haarspray gebruiken.

Styling overzicht