LLooks Skincare Logo

Skincare routine:

IN DEZE VOLGORDE GEBRUIK JE JE VERZORGINGSPRODUCTEN

Herken jij dit? Zo geleefd worden door de waan van de dag, dat je ‘s avonds uitgeteld op de bank ligt en je het gevoel hebt dat je ontzettend druk bent geweest en tegelijkertijd niets hebt gedaan? Tijd om op de rem te trappen, en een heel bewust voor moment voor jezelf te pakken. In plaats van ‘even dit en even dat’ gunnen wij jou dat jij weer terugkomt bij jezelf. Rust en balans en bewuste keuzes maken die goed zijn voor jou. Want als jij goed zorgt voor jezelf, gaat de rest ook veel gemakkelijker.

Wat is er nou fijner dan de dag te beginnen met een heel bewust moment voor jezelf, waarbij je jouw huid heerlijk verzorgt met mooie en fijne producten, die allemaal jouw natuurlijke schoonheid versterken en bijdragen aan huidverbetering? En daarnaast is ieder product uit de LLooks Skincare lijn ook nog eens de bewuste keuze met het oog op de impact op mens, dier en milieu.

Terug naar jouw dagstart. Schrap vanaf nu het woordje ‘even’ uit jouw routine. Je gaat niet ‘even’ je huid verzorgen; nee, jij gaat jezelf de tijd en aandacht geven die jij verdient. Want jij bent het waard. En dat straal je uit.

Maar dan komt het; er is namenlijk nogal een stapel aan verzorgingsproducten verkrijgbaar. Waar begin je en hoe gebruik je het? Vrees niet, wij zijn hier om jou te helpen. Hieronder vind je ons handige Skincare routine, met alles wat je nodig hebt. 

Handig opgedeeld in je vaste ochtendritueel en je avondritueel. Zo ben jij verzekerd van twee heerlijke verwenmomenten per dag. Je verzorgt je huid grondig en dat ga je zien! En daardoor voel jij je goed. En als jij je goed voelt, straal je dat uit naar anderen. En zo maken we de wereld een beetje gezelliger! Het begint bij jezelf, en het grootste orgaan van je lijf: de huid.

 

OCHTENDRITUEEL

 

Er is geen betere start van jouw dag mogelijk dan met een heerlijk moment van selfcare. Zo zorg jij dat jij iedere dag start met een balansmoment, waarna je de dag vol vertrouwen tegemoet gaat. 

 

STAP 1: De eerste reiniging: water of micellair water

Begin je huidverzorging met met een verfrissende reiniging met water of micellair water. Dit doe je, voordat je begint met hele ladingen van fijne producten op je gezicht te smeren. Terug naar de basis! Met deze eerste reiniging spoel je het vuile laagje af dat tijdens je slaap wordt geproduceerd. Oja, ook haal je hiermee de laatste eventuele restjes weg van je make-up van gisteren.. Deze eerste reiniging is erg belangrijk voor de rest van de skincare routine, dus wat je ook doet; vergeet deze eerste eenvoudige maar zo belangrijke stap niet.  

STAP 2: De tweede reiniging: schuimende gezichtsreiniger

Denk je na de eerste reiniging, dat je er al bent, dan hebben we nieuws voor je; dat is niet zo, want na de eerste reiniging volgt de minstens net zo belangrijke tweede reiniging. Deze keer gebruik je een licht schuimende, gelachtige gezichtsreiniger. De Fresh Jelly Cleanser. Hiermee haal je de laatste restjes vuil weg, die je met water alleen of onder douche niet hebt weggekregen. Onze gezichtsreiniger helpt ook bij het verweken en oplossen van dode huidcellen, dus je huid wordt niet alleen gereinigd, maar ook verzorgd. Na deze tweede reiniging ben je klaar voor de volgende stap. 

STAP 3: Toner

Als laatste stap in het reinigingsproces breng je een toner aan op je huid. De toner heeft ook een reinigende werking, maar belangrijker nog, het zorgt ervoor dat je je huid voorbereidt voor de producten die je hierna op je huid gaat aanbrengen. Ook de toner is een belangrijk product, een essentiële stap in jouw skincare routine, die je niet moet vergeten. Deze toner geeft je huid namelijk ook nog eens een enorme oppepper.

STAP 4: Serum

En nu gaan we beginnen met de magie! Na de grondige reiniging van je huid, is het nu tijd om een serum aan te brengen. Ons vitamine C serum dringt diep je huid binnen en het zorgt voor een mooie glans en gezonde uitstraling. Het geeft een jonge gloed en je poriën worden hierdoor minder zichtbaar. Ons vitamine C serum heeft een zeer luxe feel en wordt snel en goed opgenomen in de huid. Hierdoor kun je gemakkelijk na het aanbrengen van het serum verschillende crèmes op je gezicht aanbrengen. Het heeft geen effect op make-up die je naderhand gaat opdoen. Het serum is een basisproduct in je skincare routine. Het mag dus niet ontbreken in je ochtendritueel (en avondritueel).

STAP 5: Oogcrème

De delicate huid rond je ogen heeft wat extra liefde en tederheid nodig. Daarom is het goed om voordat je een fijne dagcrème aanbrengt eerst onze oogcrème gebruikt. Breng én pompje aan op je vinger en smeer het zachtjes op en rond je oogleden. Het geeft direct kracht; het vermindert opgezwollen ogen en verstevigt de huid onmiddellijk. Fijne verzorging na een (goede of slechte) nachtrust.

STAP 6: Dagcrème

Na de oogcrème is het tijd voor de voedende en verzorgende dagcrème. Deze smeer je in de ochtend op je gezicht om je huid kracht te geven om de dag door te komen. Je huid wordt diep gevoed en dankzij de actieve ingrediënten worden lijntjes minder, wordt de huid gehydrateerd, verzorgd en wordt de vochtbalans in je huid hersteld. 

STAP 7: Zonbescherming

Je bent bijna klaar om heerlijk verfrist en verzorgd de dag te beginnen. De laatste stap in onze routine is de extra bescherming voor je huid tegen UVA en UVB straling. Ja, inderdaad, voor als je de deur uitgaat, is het het best om nog een laagje zonnecrème op je gezicht te smeren. Dit beschermt je huid tegen zonlicht en verbranding. Dit is de allerlaatste stap in je ochtendroutine skincare. Voor het beste resultaat herhaal je deze stap regelmatig gedurende de dag, om optimaal beschermd te blijven.

AVONDRITUEEL

 

Na een lange dag vol werk, inspanning en indrukken op je werk en thuis, is het tijd om de dag af te sluiten en belangrijker nog: het is tijd voor jou! Tijd om jezelf en je huid te verwennen en de tijd, liefde en aandacht te geven die jij verdient. Heerlijk om de dag af te sluiten met een heerlijk moment van selfcare. 

 

STAP 1: De eerste reiniging: water of micellair water

Je bent de hele dag druk in de weer geweest en je huid is blootgesteld aan vuile lucht en andere invloeden van buitenaf. Het is erg belangrijk om je gezicht te reinigen. Trouwens, je zult aan het begin van de dag hoogstwaarschijnlijk ook make-up hebben aangebracht. Die moet er ook weer af.  Begin je avondritueel dus met water of micellair water. 

STAP 2: De tweede reiniging: schuimende gezichtsreiniger

Net als in het ochtendritueel reinig je je gezicht ook nu een tweede keer. En nu gebruik je ook weer de licht schuimende, gelachtige gezichtsreiniger: De Fresh Jelly Cleanser. Hiermee haal je de laatste restjes vuil weg, die je met water alleen of onder douche niet hebt weggekregen. De fruitzuren helpen ook om dode huidcellen te verweken en op te lossen. Je huid is de hele dag blootgesteld aan vuiligheid, dus het is erg belangrijk om deze goed en diep te reinigen. En dat doe je met onze fijne cleanser. Na deze tweede reiniging ben je klaar voor de volgende stap. 

STAP 3: Exfoliant / Scrub

De bovenste laag van je huid reinig je grondig en diep met onze exfoliërende Jojoba scrub. Deze uiterst zachte scrub heeft een fijne juelly structuur. De jojoba partikels zijn rond en heel zacht voor de huid en tegelijkertijd heel effectief. Daarom is deze scrub ook geschikt voor de gevoelige huid. Met de scrub verwijder je dode huidcellen en de laatste restjes vuil, waardoor je huid weer gaat stralen. Ook zorgt het ervoor, dat je huid strakker en egaler wordt en het gaat de vorming van mee-eters tegen. Tot slot zorgt het ervoor, dat andere producten beter kunnen worden opgenomen in de huid.

Voor het beste resultaat gebruik je de scrub 2 tot 3 keer per week.

 

STAP 4: Toner

Om de reiniging in je avondritueel af te sluiten, gebruik je ook ‘s avonds een toner. De toner zorgt voor reiniging van de aller-aller-allerlaatste vuildeeltjes en het bereidt je huid voor op de producten die je hierna op je huid gaat smeren. Jouw huid gaat door de toner ook weer ademen, na een lange dag met make-up. De toner is dus een onmisbaar product in jouw skincare avondroutine. De hyaluronic toner geeft je huid een enorme oppepper aan hydratatie, waar jouw huid om zit te springen na het reinigen en scrubben.

STAP 5: Masker(s)

Na het gebruik van de toner smeer je het best een masker op je gezicht. Het Detox Clay mask is een diep reinigend masker, uit twee soorten Australische klei. Deze droogt na enkele minuten op. Daardoor worden onzuiverheden uit de huid verwijderd. Gebruik dit masker vooral de op vettige T-zone van je gezicht.

Ons Moisturizing Mask is een echte hydratatiebom voor je huid. Je huid is glad en voelt zacht aan. Tekenen van vermoeidheid en lijntjes worden door dit masker direct aangepakt.

Gebruik het Detox Clay Mask 2 tot 3 keer per week en gebruik het Moisturizing Mask ook 2-3 keer per week voor het beste resultaat.

STAP 6: Serum

Na de heerlijke maskers breng je het serum aan. Het vitamine C serum dringt diep je huid binnen en het zorgt voor een mooie glans en gezonde uitstraling. Het geeft een jonge gloed en je poriën worden minder zichtbaar. Het serum heeft een zeer luxe feel en wordt snel en goed opgenomen in de huid. Ook worden pigmentvlekjes minder. Het mag dus niet ontbreken in je avondritueel (en ochtendritueel).

STAP 7: Oogcrème

De delicate huid rond je ogen heeft wat extra liefde en tederheid nodig. Zeker na een lange en vermoeiende dag. Breng één pompje oogcrème aan op je vinger en smeer het zachtjes op en rond je oogleden. Het geeft direct kracht; het vermindert opgezwollen ogen en verstevigt de huid onmiddellijk. De huid rond je  ogen wordt tijdens het slapen verzorgd en gevoed. 

STAP 8: Nachtcrème

Voordat je je ogen dichtdoet, smeer je als laatste stap in de avondroutine een fijn laagje nachtcrème op je gezicht. Deze hydrateert enorm. Je huid wordt diep gevoed en dankzij de actieve ingrediënten worden lijntjes minder, wordt de huid gehydrateerd, verzorgd en wordt de vochtbalans in je huid hersteld. Jij kunt nu met een heerlijk verfrist gezicht gaan genieten van je welverdiende nachtrust. 

LLooks Skincare The Purest You

INFORMATIE

Over ons

Veelgestelde vragen

Verzenden en retour

Contact

Algemene Leveringsvoorwaarden

Privacy

Blog

LLOOKS

 

Openingstijden: ma-vr van 09.30-17.00 uur

Mail. telefoon en/of app beantwoorden wij tijdens de openingstijden

Hooiraamhoek 69

7546 MD Enschede

E-mail: info@llooksenschede.nl

Tel: 06 43 03 04 17

KVK: 61319651

BTW: NL001945874B72