SHAMPOO

Shampoo voor ieder haartype. Welke heb ik nodig? Het is een van de meest gehoorde vragen in onze salon en een van de meest gelezen vragen in onze ‘in-box’. Met honderden haarverzorgingsproducten op de markt, is het moeilijk om er een te kiezen die bij je past. Onze missie? Om een ​​natuurlijke haarverzorgingslijn te creëren die gemakkelijk te gebruiken is en echte resultaten geeft, ongeacht welk haartype je hebt.

 

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Welke moet ik hebben?

Een shampoo is een product om je hoofdhuid en je haar mee te reinigen. De meest gehoorde vraag: welke shampoo heb ik nodig? Met honderden haarverzorgingsproducten op de markt, is het moeilijk om er een te kiezen die bij je past. Er is vaak verwarring over welk haarverzorgingsproduct het beste past bij de behoeften van je haar, vooral als je moeilijk te hanteren of weerbarstig haar hebt zoals wij zelf ook ooit hadden, en daarom hebben we ons professionele assortiment shampoos en conditioners voor salons gecreëerd. Onze missie? Om een ​​natuurlijke haarverzorgingslijn te creëren die gemakkelijk te gebruiken is en echte resultaten geeft, ongeacht welk haartype je hebt.

We krijgen heel vaak vragen zoals wat is het verschil tussen Hydrator en Magnify? Wat is de beste shampoo voor blond of grijs gekleurd haar en is er meer dan één shampoo die ik kan gebruiken voor mijn haartype of probleem? Oftewel: welke shampoo heb ik nodig?

Nu je weet wat je nodig hebt, is het tijd om jezelf en je haar te trakteren op ons assortiment professionele, sulfaatvrije en parabenenvrije shampoos en conditioners en eindelijk je haar te laten genieten van de voordelen van bhave. Je haar is tenslotte je kroon en we willen dat je het elke dag met trots draagt.

Volg jij de CG Methode (Curly Girl) en ben jij op zoek naar shampoo die binnen de CG routine past? Ook die hebben we.  

Vrij van schadelijke sulfaten 

Alle shampoos in onze collectie zijn vrij van schadelijke en agressieve sulfaten. Dat is direct hèt grote verschil tussen de professionele shampoos en de meeste shampoos uit de supermarkt. Die zitten boordevol sulfaten en siliconen. Hierdoor word je haar ‘gestript’ en de siliconen leggen een laagje om je haar. Dat willen wij echt niet, want dat komt de gezondheid van jouw haar absoluut niet ten goede! Nog een voordeel van de professionele producten is dat je er veel minder van hoeft te gebruiken. Ze zijn allemaal sterk geconcentreerd, dus je doet er veel langer mee. 

Hoe vaak moet ik mijn haar wassen?

Het si zo verleidelijk om iedere dag heerlijk je haar te wassen, maar doe het niet. Om de twee á drie dagen is vaak genoeg (liefst om de drie). Hierdoor krijgen de goede oliën van je hoofdhuid de kans om de punten van je haar te bereiken. Was je vaker, dan gebeurt dit niet en droogt je haar uit. Ook word je hoofdhuid dan geprikkeld om juist meer vettigheid aan te maken… En dat wil je ook niet..

En ben jij een curlie, die de CG Methode volgt? Dan adviseren wij een wekelijks gebruik van een CG shampoo. Tussendoor kun je dan een Co-Wash gebruiken.