REFRESH SPRAY

Refresh Spray (Rose Water) is een product voor onze Curlies die de CG Methode volgen. Je gebruikt een Refresh Spray tussen de wasdagen door. Hiermee geef je je krullen een boost. Je brengt ze opnieuw tot leven. CG Approved. Met en zonder proteïne verkrijgbaar. Ook hebben we een heerlijke Tease Me Volumising Texture Spray, welke ook te gebruiken is als refresh spray tussen de wasdagen. Dit geeft textuur en volume aan je haar.

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Wanneer gebruik ik Refresh Spray?

Refresh Spray wordt binnen de CG Methode gebruikt als opfrisbeurt voor je krullen op de dagen dat je niet je haren wast. Dus tussen de wasbeurten door. Met Refresh Spray breng je je krullen terug tot leven. Ideaal voor als je einig tijd hebt: Spray en wegwezen! Ook kun je natuurlijk nog wat gel toevoegen. Wij hebben zowel met als zonder proteïne, dus voor iedereen het juiste.

Welke Spray heb ik nodig?

Ben jij een Curlie die de CG Methode volgt? Kies dan sowieso voor de Rose Water Refresh Spray (met of zonder proteïne) Deze Refresh Sprays zijn CG Approved. 

Ben je een ‘niet-curlie’ en wil je toch het gemak van refreshing tussen de wasdagen door? Probeer dan eens onze Tease Me Volumising Texture Spray. Het geeft textuur aan je haar (het voelt wat stugger) en geeft ook een geweldig volume. Een echte krachtpatser, die zorgt voor textuur en volume op de dagen dat je niet wast. En echt heel erg geschikt voor iedereen die niet van te zacht aanvoelend haar houdt.