Praktische informatie

Lees hieronder wat handige en praktische informatie over onze salon. Wij maken het je zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk. Tot snel! 

Praktische informatie

  • Je bent van harte welkom in onze salon. Dagelijks geopend (maandag t/m vrijdag) van 09.30 tot 17.00 uur.
  • Wij werken enkel op afspraak, zodat wij alle tijd voor jou en je haar hebben.
  • Je kunt gemakkelijk je afspraak online inplannen via de knop op de website. Ben je een nieuwe klant en kom je voor de eerste keer? Dan vragen wij bij het maken van je eerste afspraak een aanbetaling van 25%. Dit bedrag wordt uiteraard na je afspraak in mindering gebracht. Mocht je onverhoopt niet verschijnen op de afspraak, dan wordt de aanbetaling ingehouden als compensatie voor de gemiste tijd.
  • Je vindt onze salon in de gezellige en goed bereikbare wijk Helmerhoek in Enschede.
  • Gratis parkeren: Naast de kapsalon is voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Afspraak verzetten/afzeggen/no-show: Afzeggen of verzetten van een afspraak is nooit leuk. Niet voor jou en niet voor ons. Mocht het toch een keer nodig zijn, doe dit dan minstens 48 uur voor je afspraak gepland is. Onze agenda zit vaak erg vol en andere klanten zouden jouw plekje graag willen benutten. Indien je korter dan 48 uur voor je afspraak annuleert of verzet, dan zijn wij genoodzaakt een factuur ter hoogte van 50% van de kosten van jouw behandeling te sturen.
  • Natuurlijk kun je bij ons pinnen.
  • Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Volg onze daarom adviezen goed op over de verzorging van je haar. Zo houd je zo lang mogelijk plezier van je kleuring, krullen of haircut. 
  • LLOOKS is erkend leerbedrijf, met Boris erkenning. 

Nu je deze praktische informatie hebt gelezen hopen wij je gauw te mogen verwelkomen bij ons in de salon. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. “Your hair, your rules!”

Kapsalon LLooks Enschede

INFORMATIE

Over ons

Veelgestelde vragen

Verzenden en retour

Contact

Algemene Leveringsvoorwaarden

Privacy

Blog

LLOOKS

 

Openingstijden: ma-vr van 09.30-17.00 uur

Mail. telefoon en/of app beantwoorden wij tijdens de openingstijden

Hooiraamhoek 69

7546 MD Enschede

E-mail: info@llooksenschede.nl

Tel: 06 43 03 04 17

KVK: 61319651

BTW: NL001945874B72