Over LLOOKS

 

Hoi! Ik ben Linda de Wit, eigenaar van kapsalon LLOOKS in Enschede. In 1994 (ojee, het klinkt als de prehistorie) ben ik het kappersvak ingerold en sinds 2014 werk ik met veel plezier in mijn eigen kapsalon. LLOOKS is uitgegroeid tot een gezellige en drukke kapsalon, met volop aandacht voor jou. Ik heb mij gespecialiseerd in kleurbehandelingen en krullen knip behandelingen. Onze salon staat daar erg goed bekend om en daar ben ik trots op. Dit is waar mijn passie ligt.

Onder het motto ‘stilstaan is achteruitgaan’ blijf ik continu flink investeren in trainingen en cursussen. Hierdoor is onze kwaliteit heel constant. Wij willen met LLOOKS iedere dag beter worden dan gisteren. Daarnaast verzorg ik als technisch trainer zelf ook trainingen voor collega’s. Bovendien is LLOOKS een officieel erkend leerbedrijf. Wij leiden vakmensen op. Als opleider zijn wij in het bezit van de Boris-erkenning. Dit betekent dat wij naast reguliere leerlingen ook studenten die wat extra ondersteuning nodig hebben opleiden en klaarstomen voor ons mooie kappersvak.

Iedere behandeling bij ons begint bij het goed kijken naar jouw haar, jouw wensen en behoeften. Daarna zoeken we samen uit wat het beste bij jou past. Zo gaan we op zoek naar het totaalplaatje van jouw persoonlijkheid. Daarna sluiten wij onze behandeling daar naadloos op aan. Tot slot is ons doel dat je met een grote glimlach de salon verlaat. Blakend van zelfvertrouwen. Bovendien willen wij ook graag dat je genoten hebt van wat echte tijd voor jezelf.

 

Over LLooks

Praktische informatie

  • Je bent van harte welkom in onze salon. Dagelijks geopend (maandag t/m vrijdag) van 09.30 tot 17.00 uur.
  • Wij werken enkel op afspraak, zodat wij alle tijd voor jou en je haar hebben.
  • Je kunt gemakkelijk je afspraak online inplannen via de knop op de website. Ben je een nieuwe klant en kom je voor de eerste keer? Dan vragen wij bij het maken van je eerste afspraak een aanbetaling. Dit bedrag wordt uiteraard na je afspraak in mindering gebracht. Mocht je onverhoopt niet verschijnen op de afspraak, of wordt de afspraak korter dan 48 uur van te voren geannuleerd, dan wordt de aanbetaling ingehouden als compensatie voor de gereserveerde tijd. 
  • Je vindt onze salon in de gezellige en goed bereikbare wijk Helmerhoek in Enschede.
  • Gratis parkeren: Naast de kapsalon is voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Afspraak verzetten/afzeggen/no-show: Afzeggen of verzetten van een afspraak is nooit leuk. Niet voor jou en niet voor ons. Mocht het toch een keer nodig zijn, doe dit dan minstens 48 uur voor je afspraak gepland is. Onze agenda zit vaak erg vol en andere klanten zouden jouw plekje graag willen benutten. Indien je korter dan 48 uur voor je afspraak annuleert of verzet, dan zijn wij genoodzaakt een factuur ter hoogte van 50% van de kosten van jouw behandeling te sturen.
  • Natuurlijk kun je bij ons pinnen.
  • Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Speciaal voor onze kleurbehandelingen hebben wij een garantie & voorwaarden opgesteld. Volg onze adviezen goed op over de verzorging van je haar. Zo houd je zo lang mogelijk plezier van je kleuring, krullen of haircut.  
  • LLOOKS is erkend leerbedrijf, met Boris erkenning. 

Nu je deze praktische informatie hebt gelezen hopen wij je gauw te mogen verwelkomen bij ons in de salon. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. “Your hair, your rules!”

 

Persoonlijk

Bij LLOOKS staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom word je door mij geholpen en nemen we de tijd voor jou. Dit doe ik samen met mijn goed opgeleide stagiaire, Noëlle. Zij wordt in onze kapsalon opgeleid tot allround kapster. Een superleuke en enthousiaste aankomende collega die graag de kneepjes van het vak leert. Ook kun je mijn partner Erik in de salon tegenkomen. Hij houdt zich vooral bezig met de verzorgings- en stylingproducten, met onze website, maar hij helpt ook actief mee in de salon. Gezellig joh! Hier lees je meer over Erik.

Wij zijn samen een dreamteam. Gepassioneerd in alles. In het kappersvak en in elkaar. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Als eerste willen wij het maximale uit je behandeling halen. Ook helpen wij je graag met goede adviezen om ook thuis je haar zo mooi mogelijk en gezond te houden. Tot slot zien wij je graag terug bij LLOOKS.

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten. Deze bevatten bijvoorbeeld geen parabenen, sulfaten en andere schadelijke stoffen. Dit heeft maar één reden: jouw haar gezond verzorgen. Wij vertellen je er graag alles over tijdens je bezoek aan de salon. 

 

 

LLooks staat voor persoonlijke aandacht, hoogwaardige producten en kwaliteit.