ONZE MERKEN

Onze merken. Wij werken enkel met sterke merken die zichzelf bewezen hebben. Hoogwaardige kwaliteit met de beste prijskwaliteitverhouding. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten zoals sulfaten en parabenen, niet getest zijn op dieren en waar mogelijk vegan zijn. Ook voeren wij CG Approved producten, die je kunt gebruiken bij de CG Methode.

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Welke producten heb ik nodig?

Onze shop is voor jou heel overzichtelijk ingedeeld. We hanteren een aantal productcategoriën die helemaal voor zichzelf spreken. Jouw routine voor haarverzorging bestaat uit wassen, verzorgen en stylen. Dat zijn ook de categoriën in onze shop. Je begint met het wassen van je haar. Dat doe je met shampoo, een Final Wash (bij de CG Methode) en ook hebben we binnen Wassen een speciale categorie voor blondines; de Zilvershampoo en Verzorging. Superoverzichtelijk. Na het wassen van je haar begint de Verzorging. Hier vind je dus de fijnste conditioners, maar ook verzorgende maskers en toners.

Ben je klaar met het wassen van je haar en is de verzorging ook gedaan? Mooi, dan kun je verder gaan met de styling van je haar. Wij hebben een heel ruim assortiment aan cremes, mouse, gel en sprays, die ervoor zorgen dat jouw haar in model blijft en tegelijkertijd verzorgd wordt.

CG Methode

 

Voor alle curlies die de CG Methode volgen, hebben wij ook een mooi en sterk assortiment aan CG Approved producten. Binnen dezelfde categorieën shop je jouw CG routine bij elkaar. Ben je nog niet bekend met de CG Methode en ben je een echte krullenbol? Ben je op zoek naar de beste manier om jouw krullen te verzorgen? Lees dan de pagina over de CG Methode en denk na of dat iets is voor jou. Natuurlijk helpen we je er graag bij.