Myflame lifestyle

MyFlame Lifestyle

Alweer ruim zeven jaar geleden maakten de oprichtsters van MyFlame Lifestyle, Fem en Fiet, voor het eerst kennis met sojakaarsen in Amerika. Ze werden meteen verliefd op dit superieure product. De biologische sojawas is mooi. Bovendien branden de kaarsen beter dan de bekende paraffine kaarsen. Ook is dit product duurzamer voor zowel het milieu, je huis als jezelf. En je kunt het ook nog voor andere doeleinden gebruiken zoals handcrème. Dus MyFlame Lifestyle was geboren en startte met hippe sojakaarsen gesierd met lieve en grappige teksten. 

In slechts korte tijd werden de kaarsen opgepikt door de media en steeds populairder. Het succes leidde tot uitbreiding van de collecties zoals, room sprays, geurstokjes en andere sfeermakers voor in en om het huis.

LLooks en My Flame Lifestyle hebben nogal wat gemeen. Wij zijn allebei een low-key club met een passie voor eigenwijsheid, lieflijkheid en alles er tussenin. Ons doel is een lach op jouw gezicht te krijgen door mooie en duurzame kaarsen en andere producten te maken. Dus flaneer lekker door deze website en shop de leukste kaarsen, geurstokjes of iets anders voor jezelf of een andere leukerd.

   

  LLOOKS ENSCHEDE

  Hooiraamhoek 69
  7546 MD Enschede

  info@llooksenschede.nl

  Tel: 06 43 03 04 17

  KVK: 61319651

  BTW: NL001945874B72

  Openingstijden:

  Ma-vr: 09:30 - 17:00
  Zat: gesloten
  Zon: gesloten