MASKERS 

Een masker en deep conditioning masker is onmisbaar voor je haarverzorging. Het dringt diep door in je haar en biedt de beste verzorging en voeding. Een masker is meer geconcentreerd dan een normale conditioner. Je hoeft een masker niet vaker dan één keer per week te gebruiken. Natuurlijk hebben we ook maskers die geschikt zijn voor de Curly Girl Methode (CG Methode). 

 

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Waarom gebruik je een masker en deep conditioning masker?

Een masker zorgt voor bescherming van je haar. Het is ook wel bekend als een zogenaamde deepco, afgekort van deep conditioning masque. Ze doen beide hetzelfde. Je gebruikt het één keer per week en zo zorg je dat jouw haar de beste voeding en bescherming krijgt. 

Hoe gebruik je een masker?

Je gebruikt het masker één keer per week, nadat je je haar hebt gewassen met shampoo. Als je heel fijn haar hebt, is gebruik één keer per twee weken ook voldoende. Breng het masker aan op handdoek droog haar en laat het intrekken. Na het inwerken spoel je het uit. Na het uitspoelen gebruik je je favoriete conditioner, om zo de haarschubben weer te sluiten. 

Hoeveel moet ik ervan gebruiken?

Net zoals bij eigenlijk al onze producten, geldt ook voor de Leave-in conditioners: less is more. Gebruik echt niet te veel.