LLooks Skincare Logo

ONZE WAARDEN

Wie zijn wij?

LLooks Skincare is een trots Nederlands merk, dat verzorgingsproducten maakt voor natuurlijke huidverbetering. En voor iedereen! De kern van LLooks zit in echte passie voor natuurlijke schoonheid, innovatie en hoogwaardige producten, die echt een verschil maken.

Wij geven veel om onze planeet en om duurzaamheid. Daarom vinden wij het belangrijk om goed na te denken over wat wij onze kinderen en kleinkinderen nalaten. Daarom spannen wij ons in en streven wij ernaar om alleen producten aan te bieden met een zo klein mogelijke footprint en zijn al onze producten 100% Vegan. Ook vinden wij het belangrijk om lief te zijn voor dieren, daarom zijn onze producten allemaal Cruelty-Free, dus niet getest op dieren. Ook blijven wij ver uit de buurt van enge en schadelijke ingrediënten.

LLooks Skincare, jouw bewuste keuze voor natuurlijke schoonheid.

Over LLooks

Verschil maken

 LLooks Skincare is een bewust, warm en klantgericht Nederlands merk, gerund door twee gepassioneerde mensen-mensen, die samen al meer dan dertig jaar in de beauty-industrie werkzaam zijn.

Ons merk is ontstaan vanuit onze eigen kapsalon, maar ook als distributeur van verschillende (haar)verzorgings- en stylingproducten.

Met onze passie voor natuurlijke schoonheid, duurzaamheid, innovatie en vooral oplossingen en producten voor huidverbetering, brengen wij een compleet en uitgebalanceerd assortiment met mooie en fijne producten, die echt een verschil maken en ertoe doen.

ALLEEN HET BESTE

Oog voor mens, dier en milieu.

Wij hechten heel veel waarde aan duurzaamheid, onze planeet en aan wat wij onze kinderen en kleinkinderen nalaten. Daarom denken wij bij ieder product goed na over wat de impact is op mens, dier en milieu.

Synthetische ingrediënten worden waar we maar kunnen vervangen door organische. Al onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en ze zijn allemaal opnieu recyclebaar. Al onze producten worden in Nederland geproduceerd (en daar zijn wij best trots op!) en zijn allemaal dierproefvrij, vegan, parabenenvrij, sulfaatvrij, vrij van microplastics, vrij van weekmakers en vrij van alle hoofdallergenen van parfum.

Daarom is LLooks Skincare jouw bewuste keuze!

LLooks Skincare The Purest You

Onze doelen.

Met LLooks stellen wij ons als doel om de balans terug te brengen, In de meest brede zin van het woord. Weg met het woordje ‘even,’ maar doe de dingen die je doet juist heel bewust. We kennen het allemaal, geleefd worden door de waan van de dag. En voor je er erg in hebt is de dag voorbij en ben je zo druk geweest met zorgen voor anderen en je werk, dat je jezelf vergeten hebt. En dat moet niet, zeker niet!

Een gezonde en stralende huid werkt in veel meer door; het laat jou helemaal stralen. En wees eerlijk, hoe fijn is het om een bewust moment voor jezelf te hebben, waarbij je je huid heerlijk verzorgt en waarna je jezelf zoveel beter voelt. En dat gevoel, die balans gunnen wij jou iedere dag!

 

 

LLooks Skincare staat voor natuurlijke huidverbetering en dat heerlijke gevoel van me-time.  Onze producten ondersteunen jouw schoonheid. Bovendien dragen ze bij aan het in conditie houden en verbeteren van jouw huidconditie.

Wij doen dat met producten en ingrediënten die met jouw lichaam samenwerken en niet met enge chemicaliën die jouw lichaam tegenwerken. Dus waar wij kunnen, vervangen wij synthetische ingrediënten door een natuurlijk alternatief.

Wij gunnen jou de rust en balans in jouw leven, je geest. je lijf en je huid. 

LLooks Skincare is hier om jou te helpen met de bewuste keuze!

ONZE WAARDEN

Wat vinden wij belangrijk

Verpakkingen recylcen

Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en opnieuw te recyclen.

Uit liefde

Compleet assortiment hoogwaardige skincare producten voor iedereen. Gemaakt uit liefde voor natuurlijke schoonheid.

Vegan & Cruelty Free

Alle onze skincare producten zijn 100% vegan en natuurlijk dierproefvrij.

Hoogste kwaliteit

Wij boeden producten van topkwaliteit binnen een zorgvuldig geselecteerd assortiment – gemaakt met de hoogste aandacht voor detail.

Geen schadelijke ingrediënten

Al onze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, PEG, SLS en microplastics

Zorgvuldig

Wij gebruiken natuurlijke ingrediënten waar mogelijk. Nog niet elk ingrediënt heeft een natuurlijk alternatief, maar kan het, dan doen we het!

INFORMATIE

Over ons

Veelgestelde vragen

Verzenden en retour

Contact

Algemene Leveringsvoorwaarden

Privacy

Blog

LLOOKS

 

Openingstijden: ma-vr van 09.30-17.00 uur

Mail. telefoon en/of app beantwoorden wij tijdens de openingstijden

Hooiraamhoek 69

7546 MD Enschede

E-mail: info@llooksenschede.nl

Tel: 06 43 03 04 17

KVK: 61319651

BTW: NL001945874B72