Levertijd & verzenden 

 

 

Verzendinformatie

Alle bestellingen die je bij ons in de webshop doet, worden verstuurd via PostNL met track & trace code. Je kunt tijdens het bestellen ook kiezen om je bestelling bij ons in de salon af te halen. Nog makkelijker, en dan kost het je helemaal niets.

Levertijd

Wij proberen en streven ernaar om iedere bestelling die op werkdagen wordt geplaatst in onze webshop, op dezelfde dag te versturen. Het kan echter ook voorkomen dat er één tot enkele dagen vertraging optreedt door bijvoorbeeld grote drukte of als een product op nabestelling staat. 

Tijdens feestdagen en speciale actieperiodes kan het bij de ons en de vervoersdiensten drukker zijn dan normaal. Hou er dan alsjeblieft rekening mee dat je bestelling één tot een aantal dagen later bezorgd kan worden dan je normaal van ons gewend bent.

Verzendkosten

Voor alle bestellingen binnen Nederland geldt een vast verzendtarief van € 6,95. Wij verzenden al onze producten met PostNL met een Track & Trace code. Na bestelling en betaling ontvang je een mailtje met deze code. Hierdoor kun je precies volgen waar je zending is en wanneer deze bij je wordt aangeboden. Ontvang je geen mail, controleer dan ook even de map met ‘ongewenste mail’ of ‘spam.’ 

 

 

 

LLooks staat voor persoonlijke aandacht, hoogwaardige producten en kwaliteit.

INFORMATIE

Over ons

Veelgestelde vragen

Verzenden en retour

Contact

Algemene Leveringsvoorwaarden

Privacy

Blog

LLOOKS

 

Openingstijden: ma-vr van 09.30-17.00 uur

Mail. telefoon en/of app beantwoorden wij tijdens de openingstijden

Hooiraamhoek 69

7546 MD Enschede

E-mail: info@llooksenschede.nl

Tel: 06 43 03 04 17

KVK: 61319651

BTW: NL001945874B72