LEAVE-IN CONDITIONERS

Leave-in conditioners worden vooral gebruikt als je de CG Methode volgt. Je gebruikt het na het wassen en voor het stylen van je haar. Het grote verschil met een normale conditioner is, dat je de leave-in conditioners niet uitspoelt na het wassen. Hierdoor blijft het in je haar aanwezig en biedt het bescherming en ook houdt het vocht vast. 

 

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Wat doet een leave-in conditioner?

Een Leave-in conditioner is feitelijk de basis voordat je aan de slag gaat met styling producten. Je gebruikt het na het wassen en het beschermt je haar tegen allerlei invloeden van buitenaf. Doordat de leave-in conditioners een dun laagje om je haar leggen beschermen ze goed tegen weersinvloeden. Ook wordt er hierdoor voor gezorgd, dat het vocht in je haar goed wordt vestgehouden.

Zijn de leave-in conditioners geschikt voor de CG Methode?

In ons assortiment hebben we verschillende leave-ins, ook speciaal voor de CG Methode. Met de gemakkelijke filters zoek je zo uit welke hiervan CG Approved zijn. Voor de niet-krullenbollen hebben we een heel fijne leave-in creme van bhave, en onze bestseller, de magische alleskunner Super Nova Leave-in Elixer. Een alles in één product.

Hoeveel moet ik ervan gebruiken?

Net zoals bij eigenlijk al onze producten, geldt ook voor de Leave-in conditioners: less is more. Gebruik echt niet te veel. Veelal is de grootte van een één euro munt al voldoende. Breng het aan als je haar nat is.