CURLY LLOOKS

Krullen knippen doe je met Curly LLooks. Speciaal voor alle krullenbollies en voor iedereen met een slag in het haar! Vanaf nu kun jij bij LLooks Enschede het mooiste uit jouw slag en krullen halen. Met de speciale kniptechniek van XSARAH.DO.MY.HAIR of CC1 zorgen wij ervoor dat jouw krullen en volume in je haar schittert al nooit tevoren. Curly girls have more fun!

Krullen knippen met Curly LLooks

Krullen knippen met de speciale Curly LLooks methode is een behandeling waarbij slag en krullen worden terug getoverd. Als eerste onderzoeken we de structuur en de kwaliteit van je haar. Daardoor kunnen wij bepalen wat er voor jouw haar nodig is om het gewenste resultaat te halen. Als tweede wordt je haar met een speciale kniptechniek geknipt. En tot slot adviseren wij je hoe je met de juiste verzorgings- en stylingproducten jouw haar op het mooist te kunnen houden. Zeg maar dag tegen slappe en futloze pluis op je hoofd en zeg hallo tegen oogverblindende krullen met een volume waar je u tegen zegt. 

Krullen knippen is maatwerk

Jouw haar, onze zorg! De Curly LLooks methode is er speciaal voor jou. Dat betekent dan ook dat wij maatwerk leveren. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. En dat is wat jouw haar ook nodig heeft. Zodra jij de beslissing hebt genomen dat je je lang vervlogen krullen of de slag waar je eerder zo gek op was terug wilt, dan gaan wij voor jou aan de ‘slag’!

Tijdens een intake onderzoeken wij precies wat jouw haar nodig heeft en dat is de basis van ons behandelplan. Vervolgens passen wij de speciale Curly LLooks kniptechniek toe en we adviseren en leren jou hoe je op de beste manier je krullenbol kunt verzorgen en stylen. Dit is essentieel om zo lang mogelijk plezier te houden van je haircut. Uiteraard leren we je ook hoe je op verschillende manieren jouw krullen het best tot hun recht kunt laten komen. En hoe je dat kunt bereiken door enkele producten te gebruiken die vrij zijn van allerlei schadelijke ingrediënten. Tijdens het diagnostische gesprek stellen wij het juiste productpakket voor je samen, gebaseerd op de kwaliteit en de behoeften van jouw haar, zodat jij zo lang mogelijk plezier van de behandeling hebt.

 

Curly LLooks

Tot LLooks!

Je ziet het al; het is niet zomaar even iets om je krullen of slag mooi te houden, maar met de juiste dosis liefde en aandacht gaat dit lukken. En wij weten hoe! Door de Curly LLooks techniek toe te passen en je haar te verzorgen volgens het Curly LLooks concept. Probeer het. Je zult overtuigd zijn.

Let op: een gemiddelde behandeling Curly LLooks duurt 90-120 minuten (je leest het goed ja, anderhalf tot twee uur), dus zorg dat je agenda leeg is en gun jezelf die heerlijke ‘me-time’ bij ons in de salon. Deze behandeling is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder.

De prijzen voor de Curly LLooks by XSARAH haircut en CC1 staan vanaf vandaag in onze prijslijst. Tijdens de behandeling stellen we een aanvullend productpakket voor de optimale verzorging en styling van je haar samen.

Maak vandaag nog een afspraak. We zien je graag snel!

LLooks meets XSARAH
Het felbegeerde certificaat van masterclass XSARAH methode

LLOOKS ENSCHEDE

Hooiraamhoek 69
7546 MD Enschede

info@llooksenschede.nl

Tel: 06 43 03 04 17

KVK: 61319651

BTW: NL001945874B72

Openingstijden:

Ma-vr: 09:30 - 17:00
Zat: gesloten
Zon: gesloten