CURLY LLOOKS

Krullen knippen door LLooks – krullenkapper in Enschede. Speciaal voor alle krullenbollies die de Curly Girl Methode (CG Methode) volgen en voor iedereen met een slag in het haar! Haal het mooiste uit jouw natuurlijke slag en krullen. Met de speciale kniptechniek zorgen wij ervoor dat jouw krullen en volume in je haar schitteren als nooit tevoren.

Krullen knippen met Curly LLooks

Krullen knippen met onze Curly LLooks methode is een behandeling waarbij slag en krullen worden terug getoverd. Krullend haar heeft een heel eigen behandeling en verzorging nodig. Dit is bekend als de CG Methode, of Curly Girl Methode. Als eerste onderzoeken we de structuur en de kwaliteit van je haar. Daardoor kunnen wij bepalen wat jouw haar nodig heeft om het gewenste resultaat te halen. Daarna knippen wij je haar met een speciale kniptechniek. En tot slot adviseren wij je hoe je met de juiste verzorgings- en stylingproducten jouw krullen op hun mooist kunt houden. Zeg maar dag tegen slappe en futloze pluis op je hoofd. Zeg hallo tegen krullen met een volume waar je u tegen zegt. 

Krullen knippen is maatwerk

Jouw haar, onze zorg! De Curly LLooks methode is er speciaal voor jou. Dat betekent dan ook dat wij maatwerk leveren. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons voorop. En dat is wat jouw haar verdient. En jij ook! Zodra jij de beslissing hebt genomen dat je je krullen of slag waar je eerder zo gek op was terug wilt, dan gaan wij voor jou aan de ‘slag’!

Tijdens een intake onderzoeken wij wat jouw haar nodig heeft. Dat is de basis van ons behandelplan. Vervolgens gebruiken wij onze speciale Curly LLooks kniptechniek. Ook adviseren en leren wij jou hoe je op de beste manier je krullenbol kunt verzorgen en stylen. Dit is essentieel, want hierdoor kun je zo lang mogelijk plezier houden van je haircut.

Uiteraard leren we je ook hoe je op verschillende manieren jouw krullen het best tot hun recht kunt laten komen. En hoe je dat kunt bereiken door enkele hoogwaardige producten te gebruiken. Natuurlijk zijn onze producten vrij van allerlei schadelijke ingrediënten. Tijdens het diagnostische gesprek stellen wij het juiste productpakket voor je samen, gebaseerd op de kwaliteit en de behoeften van jouw haar, zodat jij zo lang mogelijk plezier van de behandeling hebt.

 

Curly LLooks

Tot LLooks!

Je ziet het al; het is niet zomaar even iets om je krullen of slag mooi te houden, maar met de juiste dosis liefde en aandacht gaat dit lukken. En wij weten hoe! Door de Curly LLooks techniek toe te passen en je haar te verzorgen volgens het Curly LLooks concept. Probeer het. Je zult overtuigd zijn.

Let op: een gemiddelde behandeling Curly LLooks duurt 90-120 minuten (je leest het goed ja, anderhalf tot twee uur), dus zorg dat je agenda leeg is en gun jezelf die heerlijke ‘me-time’ bij ons in de salon. Deze behandeling is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder.

De prijzen voor de Curly LLooks staan in onze prijslijst en je afspraak boek je eenvoudig online. Tijdens de behandeling stellen we een aanvullend productpakket voor de optimale verzorging en styling van je haar samen. Wij werken met meerdere speciaal voor krullen ontwikkelde productlijnen, van de merken Pretty Curly Girl Products en van Curly Secret. De juiste verzorging van krullen is een ontdekkingsreis waar wij je graag bij helpen! 

 

LLooks meets XSARAH
Het felbegeerde certificaat van masterclass XSARAH methode

INFORMATIE

Over ons

Veelgestelde vragen

Verzenden en retour

Contact

Algemene Leveringsvoorwaarden

Privacy

Blog

LLOOKS

 

Openingstijden: ma-vr van 09.30-17.00 uur

Mail. telefoon en/of app beantwoorden wij tijdens de openingstijden

Hooiraamhoek 69

7546 MD Enschede

E-mail: info@llooksenschede.nl

Tel: 06 43 03 04 17

KVK: 61319651

BTW: NL001945874B72