HEAT & UV PROTECTOR

Onze Heat & UV Protector producten helpen je haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van hitte. Gebruik jij hitte tijdens het stylen van je haar, zoals de steiltang? Dan is het erg belangrijk om je haar te beschermen tegen deze hoge temperaturen. Kies dan voor een Heat Protector, want deze kan je helen je haar mooi en gezond te houden. 

 

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Wat is een Heat & UV Protector?

Een Heat Protector is onmisbaar als je tijdens het stylen van je haar hitte gebruikt, zoals een steil- of krultang. Het is dan erg belangrijk om je haar te beschermen tegen de hoge temperaturen. Ook gebruik je een heat protector als je naar buiten gaat tijdens mooi weer met hoge UV straling.

Wat doet een Heat Protector?

In al onze producten zitten belangrijke ingrediënten die je helpen om je haar te beschermen tegen hitte en sterke UV straling. Het voorkomt beschadiging aan je haar. Onze Protection Spray is een echte Heat & UV Protector. Onze Riot Control olie en SuperNova Leave-In Elixer bevatten allebei ook beschermende ingrediënten tegen hitte en UV straling, maar ben je op zoek naar de beste Heat Protector? Kies dan onze Moisturizing Protection Spray.