HAAROLIE

Haarolie is er voor de styling, maar ook de verzorging van je haar. Speciale aandacht gaat uit naar onze alleskunner bhave Super Nova. Dit fantastische stylingproduct mag nergens ontbreken. Dit magische wondermiddel is de basis voor jouw styling. Van REF Stockholm adviseren wij de Signature Collection, met daarin een heerlijke Detangler, Shine Elixer en Leave-In Treatment.

Binnen de CG Methode (Curly Girl routine) wordt een olie meestal gebruikt om de crunch uit de krullen te ‘scrunchen’. Hierdoor krijg je weer zachte en natuurlijke krullen.

Haarolie zorgt in ieder geval voor extra bescherming en voegt glans toe aan je haar. 

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Wat is een haarolie?

Een haarolie geeft voeding, glans en bescherming voor jouw haar. Het voorkomt dat je haar pluizig wordt en biedt bescherming doordat het een heel dun laagje om je haar legt. Daarnaast voedt het je haar.

Onze Bhave Riot Control Olie is een heerlijk verzorgende (argan)olie, die alles doet wat je wil. Voeden, verzorgen en glans toevoegen. Onze Super Nova doet nog meer, het voedt, beschermt (ook tegen UV), ontwart, geeft glans en ruikt heerlijk. Beide zijn onmisbaar in jouw verzorgings- en stylingroutine.

Wat is een SOTC olie?

Ben jij een Curlie die de CG Methode volgt? Dan gebruik je een olie nadat je gel hebt gebruikt en deze hard hebt laten worden. Je gebruikt een SOTC Olie. SOTC staat voor ‘Scrunch Out The Crunch’. Voeg de olie toe aan je haar en kneed het harde gellaagje uit je haar. Je krullen worden weer heerlijk zacht en bouncy. Kies voor de Curly Secret Scrunching Oil.