GEL

Gel heeft vele voordelen voor je haar. Het blijft er langer door in model zitten. En in het bijzonder voor krullend haar is het een onmisbaar product, want je krullen blijven langer en beter zitten, je krijgt een betere kruldefinitie en het gaat ook nog eens pluis tegen. Wij hebben verschillende soorten, zowel voor curlies als voor niet-curlies. 

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Wat is het eigenlijk?

Gel is een stylingproduct, met een wat jelly-achtige structuur. Een beetje snotterig.. Het zorgt ervoor dat je haar in model blijft zitten. Het legt eigenlijk een heel dun laagje om je haar en hardt dan uit. Hierdoor blijft je haar langer in model zitten.

Onmisbaar voor krullen

Ben jij een Curly Girl en volg jij de Curly Girl Methode (CG), dan is het echt een onmisbaar product voor jou. Het allergrootste voordeel van het gebruik ervan in jouw CG Routine is dat je krullen in model blijven en dat pluis wordt verminderd. Het laagje dat om je haar wordt gelegd door de gel, zorgt als eerste voor een goede hold. Hierdoor blijven je krullen de hele dag (en de dagen erna) in model. Ook zorgt het voor een goede kruldefinitie. Laat je krullen maar lekker op en neer bouncen! Zodra het laagje om je haar is uitgehard, kun je dit de zogenaamde gel-cast uitkneden met een olie. Scrunch out the Crunch.

Snot…Serieus?

Snot voor in je haar.. het klinkt raar, maar haak niet direct af bij het lezen ervan. Een paar jaar geleden was dit namelijk ineens een enorme hype op social media. En terecht. Het grote verschil met de meeste gels is dat deze Snot gel een ultrasterke hold geeft. Hierdoor je kapsel en met name je krullen veel langer in model. Wij hebben nog steeds veel curlies die zweren bij het gebruik van deze gel. Er kleeft ook een nadeel aan, en dat is dat het zorgt voor meer product build-up. Het is dus erg belangrijk om een goed reinigende shampoo te gebruiken als jij fan bent van de snot.