CURLY SECRET

“Curly Secret: From one curly girl to another” 

Curly Secret is één van onze merken die CG Approved is. Dus helemaal geschikt voor jouw CG routine. Het is een natuurlijk haarverzorgingsmerk voor krullenmeisjes. Opgericht vanuit een onderliggende drang om het geheim van gezonde krullen te onthullen. Bovendien is ons team van experts hier om ervaring en expertise te delen. Van het ene krullenmeisje naar het andere.  Wij zijn constant op missie om de beste ingrediënten te vinden. Hierdoor ontwikkelen wij uitstekende haarverzorgingsproducten. En daardoor kun jij jouw krullen optimaal verzorgen.

Als je golvend, krullend of kroeshaar hebt, herken je de levenslange strijd om het in toom te houden. Want krullend haar lijkt een eigen persoonlijkheid te hebben. Je bent op een eindeloze zoektocht naar de juiste producten en je staat uren voor de spiegel. Ook dure behandelingen en zelfs een gebrek aan zelfvertrouwen gaan gepaard met krullenbollies. Maar wij zijn hier om daar een einde aan te maken.

Het stylen van je ontembare haar heeft altijd gevoeld als een verloren strijd. Tot nu!

“De Missie van Curly Secret”

Je leest het goed. Wij zijn op missie. En wel om producten te creëren die krullend haar er niet alleen goed uit laten zien, maar je er ook een goed gevoel over geven. We weten allemaal dat schoonheid van binnenuit komt, dus het is de verantwoordelijkheid van ons om alleen ingrediënten van de beste kwaliteit te gebruiken en waarvan bewezen is dat ze werken.

Wat Curly Secret onderscheidt van anderen is ons team. Wij zijn vrouwen met krullend en wild haar die bijna alles al geprobeerd hebben. Bovendien weten we wat werkt en wat niet werkt. Maar ook hoe het voelt om te worstelen met krullend haar. Tot slot: wij weten hoe het voelt om alle hoofden te laten draaien naar je prachtige haar. Daarom is ons doel heel eenvoudig: maak van elke dag een geweldige haardag!

“Het onthulde Curly Secret”

 

Altijd op de hoogte van innovaties in de cosmetische wetenschap en van de methoden die in de industrie worden gebruikt. Hierdoor creëert Curly Secret de beste haarverzorgingsproducten. Wij houden onze vinger aan de pols van de industrie. Ook zorgen we hierdoor dat jij de eerste bent om te profiteren van de nieuwste doorbraken, formules, en ingrediënten.

 

Concluderend: Curly Secret is er om je te helpen je natuurlijke schoonheid te omarmen en te laten stralen. Laat onze producten de sleutel zijn tot glanzend haar, pluisvrije krullen, een gezonde hoofdhuid, en een perfecte, langdurige look die de aandacht trekt.

“Deze pagina gaat niet over ons, maar over jou!”

Verander wat vroeger een verplichting was, in je grootste troef. Straal zelfvertrouwen uit met je prachtige krullen. Laat ze ervoor zorgen dat mensen omdraaien om te kijken. Sta in je kracht en geniet met volle teugen van elke dag – terwijl je er op je best uitziet. Onthoud, het leven is te kort voor slechte haardagen.

 

 

 

STEL HIER JOUW CURLY HAIR ROUTINE SAMEN MET CURLY SECRET 

CLEANSE

 

 

Kies het cleanse product dat jouw haar nodig heeft

 • Deep Cleansing Shampoo (sulfaatvrij. Effectieve reiniging zonder je haar te ‘strippen’)
 • Hello Fresh Shampoo (grondige reiniging en intense voeding.)
 • Scalp Brush. Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Deze borstel is een musthave voor jouw routine.

HAIR MASK

 

 Kies het Hair Mask dat jouw haar nodig heeft:

CONDITION 

 

 • Bye Bye Knots Conditioner: Geen knopen, geen pijn. Deze conditioner maakt het ontwarren van je haar makkelijker dan ooit!
 • Cleansing Co-Wash: Een Co-wash met een reinigend effect. Niet zomaar een andere naam voor een conditioner, maar één die echt doet wat het moet doen. 

 

LEAVE-IN

 • Curl Reviving Leave-In: Heerlijke voedende leave-in rekent af met dof, futloos en droog haar.
 • Quench My Thirst 2-in-1 Treatment: Curly Secret Quench My Thirst 2-in-1 Treatment is een multifunctioneel product. Je kunt het gebruiken als haarmasker, maar ook als stylingcrème.
 • Moisturizing Protection Spray: Geen zonschade meer voor jou! Onze Moisturizing Protection Spray beschermt je haar tegen UV-straling, hitte en chloride terwijl het super gehydrateerd blijft. Dit is een must-have!

 

  STYLE

   

   

  INFORMATIE

  Over ons

  Veelgestelde vragen

  Verzenden en retour

  Contact

  Algemene Leveringsvoorwaarden

  Privacy

  Blog

  LLOOKS

   

  Openingstijden: ma-vr van 09.30-17.00 uur

  Mail. telefoon en/of app beantwoorden wij tijdens de openingstijden

  Hooiraamhoek 69

  7546 MD Enschede

  E-mail: info@llooksenschede.nl

  Tel: 06 43 03 04 17

  KVK: 61319651

  BTW: NL001945874B72