Curly Girl? Curly LLooks!

Curly Girl producten koop je snel en gemakkelijk bij LLooks. Ons aanbod natuurlijke producten voor krullend haar. Samen met jou zijn wij op missie om de beste ingrediënten uit te kiezen. Onze uitstekende verzorgingsproducten creëren speciaal voor jou de mooiste krullen en ze helpen jou ze te verzorgen.

Krullen knippen met Curly LLooks

De Curly LLooks methode is een behandeling waarbij slag en krullen worden terug getoverd. Als eerste onderzoeken we de structuur en de kwaliteit van je haar. Daardoor kunnen wij bepalen wat er voor jouw haar nodig is om het gewenste resultaat te halen. Als tweede wordt je haar met een speciale kniptechniek geknipt. En tot slot adviseren wij je hoe je met de juiste verzorgings- en stylingproducten jouw haar op het mooist te kunnen houden. Zeg maar dag tegen slappe en futloze pluis op je hoofd. En zeg hallo tegen oogverblindende krullen met een volume waar je u tegen zegt. 

Krullen knippen is maatwerk

Jouw haar, onze zorg! De Curly LLooks methode is er speciaal voor jou. Dat betekent dan ook dat wij maatwerk leveren. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. En dat is wat jouw haar ook nodig heeft. Zodra jij de beslissing hebt genomen dat je je lang vervlogen krullen of de slag waar je eerder zo gek op was terug wilt, dan gaan wij voor jou aan de ‘slag’!

Tijdens een intake onderzoeken wij precies wat jouw haar nodig heeft en dat is de basis van ons behandelplan. Vervolgens passen wij de speciale Curly LLooks kniptechniek toe en we adviseren en leren jou hoe je op de beste manier je krullenbol kunt verzorgen en stylen. Dit is essentieel om zo lang mogelijk plezier te houden van je haircut. Uiteraard leren we je ook hoe je op verschillende manieren jouw krullen het best tot hun recht kunt laten komen. En hoe je dat kunt bereiken door enkele producten te gebruiken die vrij zijn van allerlei schadelijke ingrediënten.

Tijdens het diagnostische gesprek stellen wij het juiste productpakket voor je samen, gebaseerd op de kwaliteit en de behoeften van jouw haar, zodat jij zo lang mogelijk plezier van de behandeling hebt. Op deze pagina vind je alle speciale producten van onze merken Pretty Curly Girl en Curly Secret. Wil je jouw krullen ook nieuw leven inblazen? Lees dan hier verder en maak een afspraak.

 

Curly Secret, Curly LLooks