Welke conditioner en shampoo heb ik nodig?

De meest gehoorde vraag: welke conditioner en shampoo heb ik nodig? Met honderden haarverzorgingsproducten op de markt, is het moeilijk om er een te kiezen die bij je past. Er is vaak verwarring over welk haarverzorgingsproduct het beste past bij de behoeften van je haar, vooral als je moeilijk te hanteren of weerbarstig haar hebt zoals wij zelf ook ooit hadden, en daarom hebben we ons professionele assortiment shampoos en conditioners voor salons gecreëerd. Onze missie? Om een ​​natuurlijke haarverzorgingslijn te creëren die gemakkelijk te gebruiken is en echte resultaten geeft, ongeacht welk haartype je hebt.

We krijgen heel vaak vragen zoals wat is het verschil tussen Hydrator en Magnify? Wat is de beste conditioner voor blond of grijs gekleurd haar en is er meer dan één shampoo die ik kan gebruiken voor mijn haartype of probleem? Oftewel: welke conditioner en shampoo heb ik nodig?

We horen je en we hebben helpen je graag met dit handige overzicht, zodat je heel gemakkelijk het juiste product voor jouw kunt kiezen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn zoals die wiskundeles waar je vroeger zo bang voor was. Herinner je de dagen dat je in die lessen zat te denken ‘wanneer ga ik dit ooit gebruiken?’ Nou, dit is het moment! Er zijn verschillende soorten wiskundige rasters met verschillende toepassingen. Bij gebruik met de X-as en Y-as worden ze coördinaatvlakken genoemd. Deze worden gebruikt voor het tekenen van lijnen en het plotten van punten. Al verveeld? Dat dachten we, we willen het gewoon opsplitsen en je laten zien welke shampoo en conditioner je nodig hebt om bij elke wasbeurt fantastisch haar te krijgen. Begin gewoon met jouw haartype of haarprobleem en volg hieronder.

Nu je weet wat je nodig hebt, is het tijd om jezelf en je haar te trakteren op ons assortiment professionele, sulfaatvrije en parabenenvrije shampoos en conditioners en eindelijk je haar te laten genieten van de voordelen van bhave. Je haar is tenslotte je kroon en we willen dat je het elke dag met trots draagt. Jouw haar, jouw leven, jouw regels!

bhave shampoo en conditioner overzicht
Welke shampoo en conditioner heb ik nodig?