CO-WASH

Co-Wash is de afkorting voor ‘conditioner washing’. Het is een product dat tussen een shampoo en een conditioner in zit. Je kunt het dagelijks gebruiken en is speciaal geschikt voor onze lieve krullies-klanten die de Curly Girl Methode (CG Methode) volgen.

 

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Wat is een CG Co-wash?

Wat is een Co-Wash? Dit is een product dat je helpt tijdens jouw Curly Methode (CG Methode). Letterlijk is het ‘conditioner washing’. Het is een product dat tussen een shampoo en een conditioner in zit. Met onze CG Co-wash kun jij je haar wassen. Normaal gesproken zijn conditioners niet gemaakt om je haar mee te wassen. Daarvoor zijn onze CG shampoos. Maar met dit product worden deze 2 producten, samengebracht in één. Het is erg handig als je jouw haar vaker wilt wassen. Ook zijn er veel krullies die het gewoon heel fijn vinden om af en toe te gebruiken. Het bevat naast verzorgende ingrediënten ook reinigende ingrediënten. Dit betekent dat je haar dus wordt gereinigd en tegelijkertijd ook wordt verzorgd.

Hoe vaak gebruik je het?

Hoe vaak je dit gebruikt hangt helemaal af van je eigen voorkeur. Sommige krullies gebruiken onze co-wash bij iedere wasbeurt. Zij zweren erbij en gebruiken helemaal geen shampoo meer. Maar andere gebruiken het slechts één keer per week. Hierbij gebruiken ze dus de ene week een CG Shampoo en de week erna onze CG Co-Wash.