Charcolite Cool Blonde System Logo

Charcolite Cool Blonde System 

Droom jij van die ice queen platinakleur? Wordt jij helemaal blij van die geweldige koele askleur? Natuurlijk doe je dat, en wij snappen je, want ze zeggen niet voor niets blondes have more fun!

Maar wij weten ook dat blond haar kwetsbaarder is. En een blonde kleur met een koele tint is nog moeilijker te bereiken. Het vereist meestal een sterke verheldering om die irritante en ongewenste gele of koperkleurige reflecties te verwijderen.

Geen nood! Als jouw kleurexpert zijn wij de go-to salon voor precies die koele kleur waar jij naar zoekt. Waarom? Omdat wij het Charcolite Cool Blonde System gebruiken. Charcolite, dé autoriteit op het gebied van houtskool ontkleuring is jouw gamechanger.

Charcolite zorgt voor een Cool-Toned verheldering in één behandeling, waarbij zelfs het meest fragiele en uitgedroogde haar behouden blijft. En dus hoeft vanaf nu een heldere, koele afwerking geen gedoe meer te zijn! Psst… wist je dat je met het Cool Blonde System ook geen risico meer loopt op paars haar?

Nu al enthousiast? klik op de rode knop om direct je afspraak te plannen!

Charcolite Cool Blonde System brochure

Krijg een prachtige heldere en koele tint, zonder gedoe!

Wat is de Charcolite Technologie?

Activated Charcoal Powder 

Verwijdert onzuiverheden en build-up in het haar om jouw lokken voor te bereiden op een optimale opheldering.

Krachtige Graphite Gray Pigments

De onderliggende pigmenten van het haar worden geleidelijk versterkt om
een nieuwe koele ondertoon te creëren. 

REStorative bondplex

Is een exclusieve mix van kostbare, natuurlijk afgeleide oliën die fragiele deeltjes in het haar herstellen en het haar weer optimaal hydrateren, wat nodig is voor gezond en glanzend blond haar

 

Foto links: verheldering met traditionele blondeer.

Rechts: verheldering met Charcolite Cool Blonde System. Wauw!

 

Charcolite Producten

Een innovatief haarverzorgingsduo voor na het verhelderen. De ultieme nazorg voor thuis. Verwijdert warmte en behoudt koele tinten in alle tinten blond. Verrijkt met tarwekiem- en avocado-olie om het haar te herstellen, de kleur te beschermen en de haarschubben te sluiten, waardoor de helderheid, kleur en glans van je haar worden verbeterd.

Charcolite – Veelgestelde Vragen

Deze shampoo is speciaal ontworpen voor gebruik na een bleach-behandeling en voor onderhoud thuis. Het verwijdert effectief alle build-up van het haar en de hoofdhuid, stopt het oxidatieproces en verlengt de levensduur van de haarkleur. Deze zachte pH-balancerende shampoo verwijdert gele en koperkleurige tinten van NATUURLIJKE of chemisch behandelde blond tinten, bevat natuurlijke grafietpigmenten die zorgen voor een perfecte gezonde blond tint. Geactiveerde houtskool zuivert het haar en de hoofdhuid door onzuiverheden te verwijderen, waardoor een glanzend en glinsterend haaroppervlak achterblijft dat licht weerkaatst en glans geeft.

Deze zeer effectieve conditionerverwijdert gele en koperachtige tonen in alle blondtinten. Charcolite Cool Toning Anti-Brass Conditioner bevat natuurlijke grafietpigmenten die het haar behandelen of geleidelijk verstevigen tot het perfecte gezonde blond. Of je blond haar nu natuurlijk, gehighlight, balayage of sterk bewerkt is, je kunt zelf het niveau van cool kiezen. Restorative BondPlex is een exclusieve mix van kostbare oliën van natuurlijke oorsprong die fragiele haarbindingen herstellen en rehydrateren tot optimale niveaus die nodig zijn voor gezond en glanzend blond haar. Dankzij onze Restorative BondPlex wordt
het haar onmiddellijk versterkt en hersteld. Aanbrengen op nat haar, 10 minuten laten inwerken en uitspoelen. De inwerktijd kan
met maximaal 20 minuten worden verlengd. Hoe langer je het laat inwerken, hoe koeler de tint. Gebruik één keer per week voor
onderhoud, twee keer per week voor een milde toning, of tot 3 keer per week voor een optimaal cool toning resultaat.

Voor het beste resultaat, laat je de conditioner 10 minuten inwerken, De inwerktijd kan met maximaal 20 minuten worden verlengd. Hoe langer je het laat inwerken, hoe koeler de tint.

Wij adviseren om onze Cool Toning Shampoo en Conditioner tenminste één keer per week te gebruiken voor onderhoud, twee keer per week voor een milde toning, of tot drie keer per week voor een optimaal cool-toning resultaat.

Of je blond haar nu natuurlijk, gehighlight, gebalayaged of sterk bewerkt is, de resultaten van toning zullen variëren afhankelijk van de kleur van je haar. Bijvoorbeeld, donkerder blond tinten kunnen een subtieler resultaat verwachten, maar lichtere, meer dimensionale tinten kunnen koelere, meer platina resultaten verwachten.

Ja. Onze Cool Toning Anti-Brass Shampoo is ontworpen voor alle haartypes, zowel gekleurd als natuurlijk haar. Dit product is een
geweldige manier om zilverachtige tinten te behouden op natuurlijk grijs haar.

Nee! Onze Cool Toning Anti-Brass Shampoo bevat Restorative BondPlex en is ontworpen om vocht te vervangen en haarbindingen opnieuw op te bouwen die tijdens het oplichten zijn aangetast.

HOPPA! In tegenstelling tot de meeste "gepigmenteerde shampoos", heeft onze Cool Toning Anti-Brass Shampoo een natuurlijk "zilver/grijs" pigment afkomstig van grafiet. Omdat dit geen direct pigment is, zal het geen vlekken in het haar maken, maar het zal het je haar juist op een natuurlijke manier kleuren en een glinsterend effect geven. Met een pH van 4 verzegelt onze Cool Toning Anti-Brass shampoo de oppervlakte van het haar terwijl het glans en reflectie toevoegt. En dus loop jij geen risico op blauwe/paarse verkleuring. Hoe fijn is dat?!