Behandelingen

 

Behandelingen bij LLooks. Hieronder vind je alle informatie over waar wij ons in hebben gespecialiseerd en waar wij in excelleren: Onze kleurbehandelingen (balayages en highlights/lowlights) zijn geroemd in Nederland, maar zelfs ook daarbuiten. Niet voor niets worden veel foto’s van de resultaten van onze behandelingen regelmatig door fabrikanten wereldwijd gebruikt op social media. En daar zijn we een partijtje trots op!

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het krullen knippen en de Curly Girl Methode. Deze speciale kniptechniek en verzorging maakt dat jouw krullen stralen als nooit tevoren. Uiteraard voeren wij ook een volledig CG Proof productassortiment.

Bovendien hebben wij ons Special Needs concept ontwikkeld voor kinderen en volwassenen die extra zorg behoeven. Denk hierbij aan autisme (ASS) waarvoor wij professionele begeleiding bieden, maar ook kinderen en volwassenen die behoefte hebben aan een prikkelarme behandeling. Uniek in Nederland en wij zijn erg succesvol in het behalen van mooie resultaten met dit concept.

Dit zijn onze ‘signature treatments’ waar wij continu flink in investeren. Stilstaan is achteruitgaan, dus wij blijven onszelf ontwikkelen, verbeteren en volgen de laatste ontwikkelingen en technieken in ons mooie kappersvak. Wij willen met LLOOKS iedere dag beter worden dan gisteren. 

Iedere behandeling bij ons begint bij het goed kijken naar jouw haar en wij luisteren goed naar jouw wensen en behoeften. Daarna zoeken we samen uit wat het beste bij jou past. Eerlijk advies, daar gaat het om. Zo gaan we op zoek naar het totaalplaatje van jouw persoonlijkheid en wij sluiten onze behandeling daar naadloos op aan. Tenslotte is het ons doel dat je met een grote glimlach de salon verlaat. Blakend van zelfvertrouwen. Bovendien willen wij ook graag dat je genoten hebt van wat echte tijd voor jezelf.

 

Behandelingen en signature treatments

  • Balayages.
  • Highlights en Lowlights.
  • Krullen knippen en verzorgingsroutine (CG Methode)
  • Special Needs Concept.

 

 

Persoonlijk

Bij LLOOKS staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom word je door mij geholpen en nemen we de tijd voor jou. Dit doe ik samen met mijn goed opgeleide stagiaire, Noëlle. Zij wordt in onze kapsalon opgeleid tot allround kapster. Een superleuke en enthousiaste aankomende collega die graag de kneepjes van het vak leert. Ook kun je mijn partner Erik in de salon tegenkomen. Hij houdt zich vooral bezig met de verzorgings- en stylingproducten, met onze website, maar hij helpt ook actief mee in de salon. Gezellig joh! Hier lees je meer over Erik.

Wij zijn samen een dreamteam. Gepassioneerd in alles. In het kappersvak en in elkaar. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Als eerste willen wij het maximale uit je behandeling halen. Ook helpen wij je graag met goede adviezen om ook thuis je haar zo mooi mogelijk en gezond te houden. Tot slot zien wij je graag terug bij LLOOKS.

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten. Deze bevatten bijvoorbeeld geen parabenen, sulfaten en andere schadelijke stoffen. Dit heeft maar één reden: jouw haar gezond verzorgen. Wij vertellen je er graag alles over tijdens je bezoek aan de salon. 

 

 

LLooks staat voor persoonlijke aandacht, hoogwaardige producten en kwaliteit.