BANDITZ

BANDITZ LOGO

BANDITZ zijn superleuke haarelastiekjes en armbandjes in één. Voor in je haar en om als armbandje te dragen. BANDITZ blijven altijd goed zitten ongeacht je dikke, dunne of krullend haar hebt. Bovendien zijn het kwaliteitsvolle haarelastiekjes. Ze zijn zacht zijn voor de haren en mooi rond de pols. Maak je outfit compleet met 1 of meerdere unieke kleurrijke BANDITZ

   

  WAT ZIJN BANDITZ?

  Ben jij op zoek naar een superleuk haarelastiekje? En wat ook nog veel leuker is, een haarelastiekje dat je ook kunt dragen als armbandje? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Maak kennis met BANDITZ!

  BANDITZ zijn superleuke haarelastiekjes die je ook als armbandje kan dragen. Onze BANDITZ blijven altijd goed zitten ongeacht je dik, dun of krullend haar hebt. Kwaliteitsvolle haarelastiekjes die zacht zijn voor de haren en mooi rond de pols. Maak je outfit compleet met 1 of meerdere unieke kleurrijke BANDITZ.

  Onze BANDITZ haarelastiekjes en armbandjes in één komen in veel kleuren. Maar ook zijn er superleuke sets van 4 stuks verkrijgbaar. Dat zijn onze combo’s. Ideaal om jezelf kado te doen, of weg te geven aan die ene leukerd.

  Ga voor duurzaamheid!

  Deze leuke Banditz zijn kwaliteitsvolle haarelastiekjes die hun rek en kleur niet verliezen. Ze zijn zacht voor de haren en prachtig rond de pols. Ze zijn de ideale musthave! Wij zijn al helemaal om! En wij zijn er zeker van; zodra jij de eerste paar BANDITZ in je haar en om je pols draagt, ben jij ook om en gaan wij jou vaker zien in onze webshop.

  Dat is trouwens sowieso altijd een goede tip: blijf ons bezoeken, want we krijgen regelmatig leuke nieuwe items!

  Kortom: Het beste haarelastiekje dat je ook als armbandje draagt. Daarom kiezen wij voor BANDITZ!

   

   

   

  LLOOKS ENSCHEDE

  Hooiraamhoek 69
  7546 MD Enschede

  info@llooksenschede.nl

  Tel: 06 43 03 04 17

  KVK: 61319651

  BTW: NL001945874B72

  Openingstijden:

  Ma-vr: 09:30 - 17:00
  Zat: gesloten
  Zon: gesloten