Accessoires & Tools

Accessoires & tools om de verzorging en de styling van jouw haar gemakkelijker te maken. Ook speciale items voor Curlies die de CG Methode volgen. Bekijk hieronder al onze handige items die jouw leven gemakkelijker gaan maken.

Categorie
Soort product
Mijn haar is...?
Merk
Ingrediënten
Formaat
Sorteer op

Welke accessoires kies ik voor de verzorging en het stylen van mijn haar?

Er zijn veel tools & accessoires om jouw routine te vergemakkelijken. Ben je een Curly Girl en volg jij de CG Methode? Ook dan hebben wij een aantal onmisbare tools en accessoires voor jouw routine. Breng jouw kapsel naar het next level met onze handige stylingborstel. Heb je veel haar? Dan kan het gebruik van haarclips een goede tip voor jou zijn. En tijdens de styling van jouw haar gebruik je onze superfijne waterverstuiver. Echt dames, je kunt het jezelf zoveel gemakkelijker maken met onze accessoires.

Welke accessoires kies ik voor mijn CG Methode routine?

Natuurlijk gebruik je alleen die producten die CG Approved zijn, maar ook zijn er handige tools voor jouw CG routine.

Wil je meer volume of ben jij op zoek naar meer gedefinieerde krullen? Gebruik dan onze speciale stylingborstel en een föhn met een diffuser. Speciaal voor de Curlies hebben wij de Denman D3 borstel. De gouden standaard. Wat ook erg handig is voor jouw routine, is een verpakking met haarclip. Je ziet ons in de salon er altijd erg druk mee, om je haar te verdelen en vast te zetten. Dat kun je thuis ook doen met onze handige alligator clips.

En wat dacht je van onze handige scalp brush?  Hiermee kan je je hele hoofdhuid goed bedekken met shampoo. De ‘tanden’ van de scalp brush masseert je hoofdhuid en dit is ook nog eens heel goed is voor de bloedcirculatie. Dus de shampoo wordt perfect aangebracht en je hoofdhuid wordt heerlijk gemasseerd. Als dat geen win-win is, weet ik het ook niet mee.

 

INFORMATIE

Over ons

Veelgestelde vragen

Verzenden en retour

Contact

Algemene Leveringsvoorwaarden

Privacy

Blog

LLOOKS

 

Openingstijden: ma-vr van 09.30-17.00 uur

Mail. telefoon en/of app beantwoorden wij tijdens de openingstijden

Hooiraamhoek 69

7546 MD Enschede

E-mail: info@llooksenschede.nl

Tel: 06 43 03 04 17

KVK: 61319651

BTW: NL001945874B72